Burda değil maalesef.Kendisi buralardaysa düşüncesini merak ediyorum
Burda değil maalesef.Kendisi buralardaysa düşüncesini merak ediyorum
Ne alaka lan sadece eşime mi yemek tavsiyesi verecemTavsiyesini gerçek eşine saklasın.
Bari Emrecan kutusu hakkında yorum yap da kendini telafi et..Yemeğe dalmışım kusura bakmayın. Hep sona kalırdım. Üzüldüm @Mircan Saye
Hiç sorun değil , daha iki tane daha 500.000 var.Yemeğe dalmışım kusura bakmayın. Hep sona kalırdım. Üzüldüm @Mircan Saye
Hiç sorun değil , daha iki tane daha 500.000 var.
------
3 numaralı kutuyu açalım son kararım. @xdragxx
Yalnız o konu benim açtığım konuyduCogunu da Var mısın Yok musun konusuna yazdım@xdragxx
@Dosi , paket servisi de mi sipariş veriyorsun?Ne alaka lan sadece eşime mi yemek tavsiyesi verecem
------
Bari Emrecan kutusu hakkında yorum yap da kendini telafi et..
Son kararım dedin ama böyle bir yorum geldi @Mircan Saye son kararını yazarsın.Kırmızı çıktı bende. Yakınımdakilerde yine kırmızı olabilir dikkat et. Öyle Bir sinyal veriler sunucular. 4 numarayı açtır. Geçen hafta 500 bin vardı.
Düşünceni paylaştığın için teşkekürler. Tamam o zaman bu kutudan sonra 4 ü açayım.Kırmızı çıktı bende. Yakınımdakilerde yine kırmızı olabilir dikkat et. Öyle Bir sinyal veriler sunucular. 4 numarayı açtır. Geçen hafta 500 bin vardı.
Sipariş değil tavsiye bu@Dosi , paket servisi de mi sipariş veriyorsun?
21'de 5 bin çıktıKırmızı çıktı bende. Yakınımdakilerde yine kırmızı olabilir dikkat et. Öyle Bir sinyal veriler sunucular. 4 numarayı açtır. Geçen hafta 500 bin vardı.
Açıyorum o zaman 3 numaralı kutuyu?Düşünceni paylaştığın için teşkekürler. Tamam o zaman bu kutudan sonra 4 ü açayım.
Yalnız o konu benim açtığım konuydu
Maalesef çooook kötü başladıııık. Keşke @cehennet dinleseydin...Son kararım 3 numaralı kutu
Sunucu bendim 😱Sunucu draqtı. Konu sahibi hatırlayamadım. Yine düzelttin beni. Bende @xdragxx gibi olacağım sonunda
Geçen hafta dosi de sundu ortaktıkSunucu draqtı. Konu sahibi hatırlayamadım. Yine düzelttin beni. Bende @xdragxx gibi olacağım sonunda
Şaka gibi hala mavi açamadım. Çok kötü durum.Maalesef çooook kötü başladıııık. Keşke @cehennet dinleseydin...
250.000 TL açtık teklife son 4 kutu...
Bence 1-2 kutuyu kendin açma da arkadaşları dinle az kötü şansı öyle yıkalım biraz..Şaka gibi hala mavi açamadım. Çok kötü durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?