Burda değil maalesef.Kendisi buralardaysa düşüncesini merak ediyorum
Burda değil maalesef.Kendisi buralardaysa düşüncesini merak ediyorum
Ne alaka lan sadece eşime mi yemek tavsiyesi verecemTavsiyesini gerçek eşine saklasın.![]()
Bari Emrecan kutusu hakkında yorum yap da kendini telafi et..Yemeğe dalmışım kusura bakmayın. Hep sona kalırdım. Üzüldüm @Mircan Saye![]()
Hiç sorun değil , daha iki tane daha 500.000 var.Yemeğe dalmışım kusura bakmayın. Hep sona kalırdım. Üzüldüm @Mircan Saye![]()
Hiç sorun değil , daha iki tane daha 500.000 var.
------
3 numaralı kutuyu açalım son kararım. @xdragxx
Yalnız o konu benim açtığım konuyduCogunu da Var mısın Yok musun konusuna yazdım@xdragxx
@Dosi , paket servisi de mi sipariş veriyorsun?Ne alaka lan sadece eşime mi yemek tavsiyesi verecem
------
Bari Emrecan kutusu hakkında yorum yap da kendini telafi et..
Son kararım dedin ama böyle bir yorum geldi @Mircan Saye son kararını yazarsın.Kırmızı çıktı bende. Yakınımdakilerde yine kırmızı olabilir dikkat et. Öyle Bir sinyal veriler sunucular. 4 numarayı açtır. Geçen hafta 500 bin vardı.
Düşünceni paylaştığın için teşkekürler. Tamam o zaman bu kutudan sonra 4 ü açayım.Kırmızı çıktı bende. Yakınımdakilerde yine kırmızı olabilir dikkat et. Öyle Bir sinyal veriler sunucular. 4 numarayı açtır. Geçen hafta 500 bin vardı.
Sipariş değil tavsiye bu@Dosi , paket servisi de mi sipariş veriyorsun?![]()
21'de 5 bin çıktıKırmızı çıktı bende. Yakınımdakilerde yine kırmızı olabilir dikkat et. Öyle Bir sinyal veriler sunucular. 4 numarayı açtır. Geçen hafta 500 bin vardı.
Açıyorum o zaman 3 numaralı kutuyu?Düşünceni paylaştığın için teşkekürler. Tamam o zaman bu kutudan sonra 4 ü açayım.
Yalnız o konu benim açtığım konuydu![]()
Maalesef çooook kötü başladıııık. Keşke @cehennet dinleseydin...Son kararım 3 numaralı kutu
Sunucu bendim 😱Sunucu draqtı. Konu sahibi hatırlayamadım. Yine düzelttin beni. Bende @xdragxx gibi olacağım sonunda![]()
Geçen hafta dosi de sundu ortaktıkSunucu draqtı. Konu sahibi hatırlayamadım. Yine düzelttin beni. Bende @xdragxx gibi olacağım sonunda![]()
Şaka gibi hala mavi açamadım. Çok kötü durum.Maalesef çooook kötü başladıııık. Keşke @cehennet dinleseydin...
250.000 TL açtık teklife son 4 kutu...
Bence 1-2 kutuyu kendin açma da arkadaşları dinle az kötü şansı öyle yıkalım biraz..Şaka gibi hala mavi açamadım. Çok kötü durum.