Şuana kadar hep düşük paralar denk geldi sana. Bakalım bugün Mircan'a nasıl bir güzellik yapacaksın
İnşAllah yine küçük açarım küçük hissediyorum kutumda
Şuana kadar hep düşük paralar denk geldi sana. Bakalım bugün Mircan'a nasıl bir güzellik yapacaksın
Hatırlatman için teşekkürler. Ben bir kere 500.000 açtım diye bir daha olmayacağını düşündüğüm için ya teklifi kabul ederim ya da kalan diğer kutuyu açarım. 1 tl ile ayrılmaktan korktuğum için hamdi bey yüksek bir teklifte bulunursa kabul de edebilirim. Bakalım yarışma nasıl olacak. (Bu arada yarışmacı olmak kutu açmak gibi degilmiş)Yani yarışırım diyorsun? 😱
Senin ismin yeter ve, o yüzden seni dahil ediyorum
2016'den beri süren kaliteli bir arkadaşlıkta sana kıyak çekmemek olmaz
3 aşağı 5 yukarı yazdığın sebepler
------
Bilemiyorum olabilirde ama robot sistem çekiyor kuraları. Kutular seçeçerken bizlerden fikir al. En azından çoğunlukta ne oldu anlatırız.
Bu arada son teklife kadar gidersen 3 seçenek var. Ya teklifi kabul edersin, ya kutunu açarsın yada kalan diğer kutuyu kendine alıp açarsın.
Sorma ya sanki daha 1-2 senedir forumdayım gibiŞimdilik yine bir şey demiyorum, köye gittiğimde bakarız durumlara göre...Cuma günü uçuyorum evet.
Orası öyle tabii, benim ismim yeterli olmuyorsa zaten bırakalım biz bu işi.
Heey gidi hey 5 sene olmuş, zaman ne çabuk geçmiş, yaşlandık hepten...
Sebeplere girmeye gerek yok, zaten girersek çıkamayız...
Bu benim için iyi bir spoiler. Bugüne kadar hep mavi açtıysa kesin bugün kırmızıdır.
Şimdiden böyle deme. O an fikrin değişirHatırlatman için teşekkürler. Ben bir kere 500.000 açtım diye bir daha olmayacağını düşündüğüm için ya teklifi kabul ederim ya da kalan diğer kutuyu açarım. 1 tl ile ayrılmaktan korktuğum için hamdi bey yüksek bir teklifte bulunursa kabul de edebilirim. Bakalım yarışma nasıl olacak. (Bu arada yarışmacı olmak kutu açmak gibi degilmiş)
Siz öyle diyorsanız , o zaman ilk açacağim kutu sizinki olur. Düşüncelerini belirttiğiniz için teşekkürler.Ben mavi hissediyorum hislerim çıkar bak
Dur kız, yarışma zamanı dersinBen mavi hissediyorum hislerim çıkar bak
Haklısın yarışmanın içindeyken fikirler çok değişiyor.Şimdiden böyle deme. O an fikrin değişir@xdragxx
Belki 1 TL hemen ilk başlarda açarsın. Zamanı gelince çok iyi düşün.
Bende başlarda ne olursa olsun kutuma giderim dedim ama fikrim değişti
Çıkmayalım, sonsuz döngüye girelim...Şimdilik yine bir şey demiyorum, köye gittiğimde bakarız durumlara göre...Cuma günü uçuyorum evet.
Orası öyle tabii, benim ismim yeterli olmuyorsa zaten bırakalım biz bu işi.
Heey gidi hey 5 sene olmuş, zaman ne çabuk geçmiş, yaşlandık hepten...
Sebeplere girmeye gerek yok, zaten girersek çıkamayız...
En çok benim enerjime ihtiyacınız var.
SjsjjsjsjDur büyütecimi alıp geliyorum @Dosi cim tavşanı görebilmek için
KesinlikleEn çok benim enerjime ihtiyacınız var.
Siz öyle diyorsanız , o zaman ilk açacağim kutu sizinki olur. Düşüncelerini belirttiğiniz için teşekkürler.
@xdragxx 'ın başının belası tam vaktinde olmaya çalışacaktır.Sjsjjsjsj
Tamamen son kapak fotomda yakın olan hali vardı
------
Kesinliklebu yüzden ol vaktinde
Eskilerden çoğu kişi yok oldu zaten dediğin gibi.Sorma ya sanki daha 1-2 senedir forumdayım gibi
Şöyle düşünüyorumda eskilerden şimdiye çok az kişi var düzenli iletişimim olan. Daha nice senelere diyelim. Yada demiyelim. Hayırlısı olsun
Sen mutlu olda gerisi kolay be Enes...Eskilerden çoğu kişi yok oldu zaten dediğin gibi.Diyip dememe hususunda sen biliyorsun ben derim ve bir şekilde burada devam ederim en azından...Ama hayırlısı olsun tabi o ayrı...
Ona acı bela, bana tatlı belasın@xdragxx 'ın başının belası tam vaktinde olmaya çalışacaktır.
Yok ben istemiyorum sakin kalmak daha iyi... Bana zorla kendimi mi övdürteceksin... Olmaz, ben kendi isteğimle olağan geliştiğinde keyif alarak yapıyorum o işi...Çıkmayalım, sonsuz döngüye girelim...
Oluruz inşallah ne diyelim...Sen mutlu olda gerisi kolay be Enes...
------
Ona acı bela, bana tatlı belasın
Sonradan bakarım diye düşünmüştüm ama çok fazla mesaj yazılıyor. Bu programı takip etme olasılığım çok düşük görünüyor maalesefYok xdragxx'n işleri var. 17.00'da başlarız?
------
Telefonumu full şarj yapayım tam 17.00'da start vereceğiz
------
@MasacRE @Maskeli Fedai size kızmaya başlıyorum.
Yakında ben yarışmacı olacağım ve ogün muhakkak sizi programda seyirci olarak beklerim. Bana kırmızıda açtırsanız 'bir şey demem'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?