Yok böyle tarihe göre durması daha güzel duruyorOnları büyükten küçüğe sırala bu arada
------
YesŞimdi normale döndün mü?
Yok böyle tarihe göre durması daha güzel duruyorOnları büyükten küçüğe sırala bu arada
YesŞimdi normale döndün mü?
Bence kafa karıştırıcı öyle. Yanına direk 1. Hafta vs yazarsınYok böyle tarihe göre durması daha güzel duruyor
------
Yes
Evet 10 TL aldıBittimi yarışma
Şu anda yorgunum hiçbir şey yapasım yok ama düzenlerim gün içindeBence kafa karıştırıcı öyle. Yanına direk 1. Hafta vs yazarsın
Dün ve bugün normale dönmüşsünüzKonunun ilk mesajına bak bir ara hep yüksek paralar verecez sanmıştık
Haftanın kapanış konuşmasını yapayım o zaman tabii ki yine Acun marşıylaaaa.
Bu hafta geçen haftalara oranla daha düşük paralar verdik. Önce 50.000 dün 1.000 TL ve bugün de 10 TLYine eğlendiğimiz bir haftayı geride bıraktık umarım siz değerli izleyicilerimiz de eğlenmişti. Bu hafta kasanın kazandığı bir hafta olduDaha öncesinde sürekli yükselen bir para varken bu hafta da sürekli düşen bir para tablosu oluştu
Haftaya görüşmek üzereee. Aksilik olmazsa @Dosi bayram özel yarışmacımız olacak ve Dosi yarışırken benle beraber normalde yarışmacı olan @Tolstoyevski de sunucu olacak. Hepinizi seviyoruz haftaya görüşmek üzere. Forumun hit manyağı konusu olan VMYM'den sizlere bol bol selemlar ve sevgiler
Benzer konuya değindik yeter artıkBir dahaki sefere @Tolstoyevski ve @xdragxx uğraşacağı için kura işim günlerce olmayacak.
Artık bu modda olma zamanı
@Cervantes
Hamdi büyücüye gidip az kazansınlar diye büyü yaptırmış, Show TV ihbar hattını arayıp şikayet ettim.
Haftanın kapanış konuşmasını yapayım o zaman tabii ki yine Acun marşıylaaaa.
Bu hafta geçen haftalara oranla daha düşük paralar verdik. Önce 50.000 dün 1.000 TL ve bugün de 10 TLYine eğlendiğimiz bir haftayı geride bıraktık umarım siz değerli izleyicilerimiz de eğlenmişti. Bu hafta kasanın kazandığı bir hafta olduDaha öncesinde sürekli yükselen bir para varken bu hafta da sürekli düşen bir para tablosu oluştu
Haftaya görüşmek üzereee. Aksilik olmazsa @Dosi bayram özel yarışmacımız olacak ve Dosi yarışırken benle beraber normalde yarışmacı olan @Tolstoyevski de sunucu olacak. Hepinizi seviyoruz haftaya görüşmek üzere. Forumun hit manyağı konusu olan VMYM'den sizlere bol bol selemlar ve sevgiler
Yarışmacılar kendi kaderini kendi belirliyorHamdi büyücüye gidip az kazansınlar diye büyü yaptırmış, Show TV ihbar hattını arayıp şikayet ettim.@Dosi
Sen çok para aldın karışma benceHamdi büyücüye gidip az kazansınlar diye büyü yaptırmış, Show TV ihbar hattını arayıp şikayet ettim.@Dosi
Sıradaki benim ve bende sanki sarı alırım gibiHamdi beyi şu an düşünemiyorum. Benden sonra 10 tl ve 1000 tl kazanılmış.Umarım sevinci çok uzun sürmez.😉🙂
Yine mavi açmışım çok şükür.Helal olsun @Cervantes 750 TL vardı.
Son 4'e bu kötü tabloda bile 500.000 TL'yi taşımayı başardın helal olsun. Şimdi Hamdi Bey'i bekliyoruz.
------
Hamdi Bey'in 35.000 TL'lik teklifine var mısın yok musun? @seyfullXh
Büyük yalan.Yarışmacılar kendi kaderini kendi belirliyor
Sen de mi yarışacaksın. Umarim 500.000 tl ile ayrılırsın.Sen çok para aldın karışma bence
------
Sıradaki benim ve bende sanki sarı alırım gibi
Ne diyo bana ilahi mesajlar :OEmre'cim ilahi mesajlar bir bir iletiliyor sana kankicim
Bu haksızlığa karşı sessiz kalamam 500.000 de almış olsam konuşurdum.Sen çok para aldın karışma bence
------
Sıradaki benim ve bende sanki sarı alırım gibi
Bayram özel olarak ama hiç ihtimal vermiyorum bakalımSen de mi yarışacaksın. Umarim 500.000 tl ile ayrılırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?