Zey TV Zey TV 🍒 FF Var Mısın Yok Musun- 3. Hafta Sona Erdi

Haftanın kapanış konuşmasını yapayım o zaman tabii ki yine Acun marşıylaaaa.

Bu hafta geçen haftalara oranla daha düşük paralar verdik. Önce 50.000 dün 1.000 TL ve bugün de 10 TL
Yine eğlendiğimiz bir haftayı geride bıraktık umarım siz değerli izleyicilerimiz de eğlenmişti. Bu hafta kasanın kazandığı bir hafta oldu
Daha öncesinde sürekli yükselen bir para varken bu hafta da sürekli düşen bir para tablosu oluştu

Haftaya görüşmek üzereee. Aksilik olmazsa @Dosi bayram özel yarışmacımız olacak ve Dosi yarışırken benle beraber normalde yarışmacı olan @Tolstoyevski de sunucu olacak. Hepinizi seviyoruz haftaya görüşmek üzere. Forumun hit manyağı konusu olan VMYM'den sizlere bol bol selemlar ve sevgiler

Bir dahaki sefere @Tolstoyevski ve @xdragxx uğraşacağı için kura işim günlerce olmayacak.
Artık bu modda olma zamanı

@Cervantes
------

Bir dahaki sefere @Tolstoyevski ve @xdragxx uğraşacağı için kura işim günlerce olmayacak.
Artık bu modda olma zamanı

@Cervantes
Benzer konuya değindik yeter artık

Reactions: Cervantes
Hamdi büyücüye gidip az kazansınlar diye büyü yaptırmış, Show TV ihbar hattını arayıp şikayet ettim.
@Dosi

Hamdi beyi şu an düşünemiyorum. Benden sonra 10 tl ve 1000 tl kazanılmış.Umarım sevinci çok uzun sürmez.😉🙂

Yine mavi açmışım çok şükür.

Sen nasıl 10 TL ile ayrıldın @seyfullXh , takip edemedim.
Kaldığım yerden takip edeyim, neler olmuş bakalım