The_Erinch Konu Sahibi Favori Üye Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 22,337 Reaksiyon puanı 33,302 Puanı 1,060 Konum Manisa 22 Aralık 2022 #61 @bazinga Patron sen gezgin adamsın elbet birine gitmişindir. Reactions: 12.Adam and bazinga
bazinga Admin Katılım 1 Şubat 2007 Mesajlar 93,757 Reaksiyon puanı 50,407 Puanı 1,060 Konum İstanbul Web Sitesi izleryazar.com 22 Aralık 2022 #62 The_Erinch' Alıntı: @bazinga Patron sen gezgin adamsın elbet birine gitmişindir. Genişletmek için tıkla ... Beşte sıfır maalesef. Karadağ ve Bosna Hersek’e niyetlenir gibi olduğum zamanlar oldu ama sonra biraz daha pahalı olan Bakü’ye geçtim. Gittiğim yerlerden en ucuzu Belgrad’dı ama şimdi orası bile Türkiye’ye kıyasla ucuz değildir muhtemelen. Reactions: 12.Adam and The_Erinch
The_Erinch' Alıntı: @bazinga Patron sen gezgin adamsın elbet birine gitmişindir. Genişletmek için tıkla ... Beşte sıfır maalesef. Karadağ ve Bosna Hersek’e niyetlenir gibi olduğum zamanlar oldu ama sonra biraz daha pahalı olan Bakü’ye geçtim. Gittiğim yerlerden en ucuzu Belgrad’dı ama şimdi orası bile Türkiye’ye kıyasla ucuz değildir muhtemelen.
The_Erinch Konu Sahibi Favori Üye Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 22,337 Reaksiyon puanı 33,302 Puanı 1,060 Konum Manisa 22 Aralık 2022 #63 bazinga' Alıntı: Beşte sıfır maalesef. Karadağ ve Bosna Hersek’e niyetlenir gibi olduğum zamanlar oldu ama sonra biraz daha pahalı olan Bakü’ye geçtim. Gittiğim yerlerden en ucuzu Belgrad’dı ama şimdi orası bile Türkiye’ye kıyasla ucuz değildir muhtemelen. Genişletmek için tıkla ... Bakü için @S.G.A.T. ve @Ahmed den söz aldım 🤪🤪🤪 birçok şeyi beleşe getirsem tamamdır 🤭🤭🤭 Balkanlarada @BARON男爵 gittik mi tamamdır 👀 Reactions: 12.Adam, bazinga and S.G.A.T.
bazinga' Alıntı: Beşte sıfır maalesef. Karadağ ve Bosna Hersek’e niyetlenir gibi olduğum zamanlar oldu ama sonra biraz daha pahalı olan Bakü’ye geçtim. Gittiğim yerlerden en ucuzu Belgrad’dı ama şimdi orası bile Türkiye’ye kıyasla ucuz değildir muhtemelen. Genişletmek için tıkla ... Bakü için @S.G.A.T. ve @Ahmed den söz aldım 🤪🤪🤪 birçok şeyi beleşe getirsem tamamdır 🤭🤭🤭 Balkanlarada @BARON男爵 gittik mi tamamdır 👀