"Zengin Kız Fakir Oğlan" A/B Grubunda Birinci, Total Grubunda İkinci!

Anlık reytinglerde bu şekilde olmuştur. Dizinin 1. olacağını düşünmüyorum. Ama iyi oranlar alacaktır. Rakiplerinin yokluğunda ilk 3'de yer alır kanımca. :)

Gercekten cok iyi gitmis , bukadar iyi performans beklemiyordum ama bence bu sezon en zorlu gunler : Persembe ve Pazartesi olacak , bu dizi yeni sezonda diziler basladigi zaman total ilk 20 , ab ilk 10da olursa iyidir bence , persembe zaten Suskunlar , Veda , Babalar Ve Evlatlar , Kurtlar Vadisi Pusu , Zengin Kis Fakir Oglan , ama pazartesi ben en zorlu olacak : Fatih , Arka Sokaklar , O Ses Turkiye , Karadayi , Yer Gok Ask , neyse dizi cok iyi baslamis simdilik.

Son düzenleme:
Gercekten cok iyi gitmis , bukadar iyi performans beklemiyordum ama bence bu sezon en zorlu gunler : Persembe ve Pazartesi olacak , bu dizi yeni sezonda diziler basladigi zaman total ilk 20 , ab ilk 10da olursa iyidir bence.

Bence yine de TRT'ye göre iyi sonuçlar elde eder.. Yani TRT'nin en çok izlenen 2.dizisi olabilir

Genel sıralamada bu şekilde olacağını sanmıyorum ama yine de iyi başlamış anlaşılan. İnşallah başarılı olur ve Perşembe günü yer alan dramaların arasında bir alternatif sunulur izleyiciye. Dizinin ilk bölümünün tekrarını izlemeyi düşünüyorum. :)

Yine bir Birol Güven vakası.Birol kim dizisi nolsun? Daha diğer diziler başlamadı boşlukta izlenir tabi.Bu verilerle trt'de kalıp devletin kanalının gözünü boyuyacak.

Son düzenleme: