TV Zeki Müren'li Maximum Reklamı

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,159
Puanı
1,060
Çağlar Çorumlu'nun daha önce 'Arif v 216' filminde canlandırdığı Zeki Müren'e yeniden hayat verdiği, son günlerde çok konuşulan Maximum reklamı. Bazı izleyiciler Zeki Müren'e saygısızlık yapıldığını iddia ederken çoğunluk ise reklamın oldukça eğlenceli olduğu yönünde. Peki sizin fikriniz ne?

Aşırı boş bir duyar ya aksine böyle önemli bir ismin gündeme getirilmesi ve böyle ilgi çekici bir reklamla anılması güzel bir şey. :D
Eğer kendi bundan rahatsız duyacağına dair geçmişte bir şey belirtseydi neyse kendi burada gayet normal karşıladığını açıklamış.

• Beğendim
Reactions: Aserat
Ben reklamı çok sevdim. Zeki Müren gibi bir efsaneyi yaşatıyor reklam. Kendisinin de söylediği gibi

sosyal medyada bolca tartışıldı. eleştirileri yersiz buluyorum, gereksiz duyar kasma olarak yorumluyorum. ben izlerken çok eğlendim. böyle bir duayeni bugün bile eğlenerek izliyoruz. reklamda bir sıkıntı yok. çağlar çorumlu çok büyük oyuncusun. 🙂

Gayet güzel ve anlamlı bir reklam olmuş, Zeki Müren'in açıklamasından da reklamın ne kadar güzel düşünüldüğü bir kez daha anlaşılıyor.

Forum İstatistikleri

Konular
176,084
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor