ZAYN, Taylor Swift - I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)

bizde @Harunnn60 ile birlikte bu kadın 2016 yılında nasıl olurda olmaz nerede kaldı diyorduk gelmişyine ayoll
:

Şarkıyı beğenemedim malesef söük kalmış biraz

Böyle kulak kanatan şeyler dinleyince kendi müzik zevkimin çok iyi olduğu düşüncesine kapılıyorum çünkü

Malesef çok iticisin ve Zayn'nın muhteşem sesine haksızlık ediyorsun. Adam esiyor resmen.

bizde @Harunnn60 ile birlikte bu kadın 2016 yılında nasıl olurda olmaz nerede kaldı diyorduk gelmişyine ayoll
:

Şarkıyı beğenemedim malesef söük kalmış biraz

Gelmesin mümkünse zaten.

Şarkının yıldızı Zayn zaten Taylor'ı takan yok. Zayn ezmiş resmen.

Malesef çok iticisin ve Zayn'nın muhteşem sesine haksızlık ediyorsun. Adam esiyor resmen.

Gelmesin mümkünse zaten.

Şarkının yıldızı Zayn zaten Taylor'ı takan yok. Zayn ezmiş resmen.
o adamdaa Abartılıyor bence şarkı çok bşrısız olmus

sesine benziyor dedim sdece ayoll oyüzden pek sevmedim galiba

1 yıldır Solo çalışıyor çocuk ve PillowTalk BeFour ve şimdide I Dont Wanna Live Forever muhteşem gidiyor bence ve sesini o kadar güzel kullanan başka erkek isim yok. Sesi çok güçlü zaten. One Directiom'ds harcaniyordu bu ses. İyi ki çıktı böyle işler yapıyor.

hhahhaha directiomdmıydı bu çocuk onların şaarkılrını severdim

Şarkı iyi oldukça başarılı nakaratı çok iyi ayrıca

Şarkımız ilk gününde 3 farklı kanaldan toplamda 15 milyon izlendi. @turkuazz @Ahmad @mrt-06 @OzaN @Çiğdem-
Şuan ise 20 milyona yaklaştı.

Zayn'in hesabı 8.5 m
Taylor'ın hesabı 9.7 falan yani hain Taylor yine reklam ile öne geçti.
Para verip izleme arttırdı kesin.
@Harunnn60

Bu arada şarkı Taylor'in hesabında 550k lime alırken Zayn'ın hesabında 600k ilke aldı.
Dissliketa durum ise Taylor'ın hesabında 28k Zayn'ın hesabında 20k.

Buda demek oluyor ki dünya Zayn'ı daha çok sevmiş Taylor zayıf kalmış.
@Çiğdem- @MayısKralı @Harunnn60 @dreamy

Son düzenleme:
oğlanın sesi dha bskın şarkıdaa ama şrkıya ısınamadım ben aayoll

Şarkıyı listeme ekledim ama öyle aman aman iyi de değil. Nerede ilk filmdeki efsane şarkılar nerede bu.