Böyle kulak kanatan şeyler dinleyince kendi müzik zevkimin çok iyi olduğu düşüncesine kapılıyorum çünküNe diyon yine.s.s
Niye paylaşmıyorum.s.s
Böyle kulak kanatan şeyler dinleyince kendi müzik zevkimin çok iyi olduğu düşüncesine kapılıyorum çünküNe diyon yine.s.s
Niye paylaşmıyorum.s.s
bizde @Harunnn60 ile birlikte bu kadın 2016 yılında nasıl olurda olmaz nerede kaldı diyorduk gelmişyine ayoll
Böyle kulak kanatan şeyler dinleyince kendi müzik zevkimin çok iyi olduğu düşüncesine kapılıyorum çünkü![]()
bizde @Harunnn60 ile birlikte bu kadın 2016 yılında nasıl olurda olmaz nerede kaldı diyorduk gelmişyine ayoll![]()
:
Şarkıyı beğenemedim malesef söük kalmış biraz![]()
![]()
![]()
o adamdaa Abartılıyor bence şarkı çok bşrısız olmusMalesef çok iticisin ve Zayn'nın muhteşem sesine haksızlık ediyorsun. Adam esiyor resmen.
Gelmesin mümkünse zaten.
Şarkının yıldızı Zayn zaten Taylor'ı takan yok. Zayn ezmiş resmen.![]()
o adamdaa Abartılıyor bence şarkı çok bşrısız olmus![]()
![]()
![]()
Empireden jemalin sesine benziyor gibi snkı birzSen öpte başına koy çok güzel sesi var dur PP yapayım.![]()
Empireden jemalin sesine benziyor gibi snkı birz![]()
sesine benziyor dedim sdece ayoll oyüzden pek sevmedim galibaJemal'in sesi iyi değildi pek hem sen Hakeem'ci değilmiydin.![]()
sesine benziyor dedim sdece ayoll oyüzden pek sevmedim galiba![]()
![]()
![]()
hhahhaha directiomdmıydı bu çocuk onların şaarkılrını severdim1 yıldır Solo çalışıyor çocuk ve PillowTalk BeFour ve şimdide I Dont Wanna Live Forever muhteşem gidiyor bence ve sesini o kadar güzel kullanan başka erkek isim yok. Sesi çok güçlü zaten. One Directiom'ds harcaniyordu bu ses. İyi ki çıktı böyle işler yapıyor.![]()
hhahhaha directiomdmıydı bu çocuk onların şaarkılrını severdim![]()
iyiki şutlamışlr bu çocuğu ayollIyy iğrençsin ben sadece Nasa klipli şarkıyı seviyordum orada da Zayn yok zaten.![]()
iyiki şutlamışlr bu çocuğu ayoll![]()
![]()
![]()
oğlanın sesi dha bskın şarkıdaa ama şrkıya ısınamadım ben aayollŞarkımız ilk gününde 3 farklı kanaldan toplamda 15 milyon izlendi. @turkuazz @Ahmad @mrt-06 @OzaN @Çiğdem-
Şuan ise 20 milyona yaklaştı.
Zayn'in hesabı 8.5 m
Taylor'ın hesabı 9.7 falan yani hain Taylor yine reklam ile öne geçti.Para verip izleme arttırdı kesin.
@Harunnn60
Bu arada şarkı Taylor'in hesabında 550k lime alırken Zayn'ın hesabında 600k ilke aldı.
Dissliketa durum ise Taylor'ın hesabında 28k Zayn'ın hesabında 20k.
Buda demek oluyor ki dünya Zayn'ı daha çok sevmiş Taylor zayıf kalmış.@Çiğdem- @MayısKralı @Harunnn60 @dreamy
oğlanın sesi dha bskın şarkıdaa ama şrkıya ısınamadım ben aayoll![]()
Şarkının temposu hafif klmıs gibi nkratta bğırrmaları gerekiyor ama sesler silik kalmıs tbi tayalor ile uyum yakalayamıyor oda sorun olmus olbilirSen öl direk.![]()
Şarkının temposu hafif klmıs gibi nkratta bğırrmaları gerekiyor ama sesler silik kalmıs tbi tayalor ile uyum yakalayamıyor oda sorun olmus olbilir![]()