ZAYN, Taylor Swift - I Don’t Wanna Live Forever (Fifty Shades Darker)

Abi çıldırıyorum cidden. Şarkı Muhteşem.:love1:

@Ahmad @OzaN @Çiğdem- @cookies @destere @yigit_00 @Amoureux @mrt-06 @BesaleT @turkuazz @denizz19 @Danger UA! (Sende ilk filmi sevmiştin galiba:A) @Tolstoyevski @tolgab

Bu muhteşem düeti izleyin yorum yapın konuda çıldırın.:Z
bizde @Harunnn60 ile birlikte bu kadın 2016 yılında nasıl olurda olmaz nerede kaldı diyorduk gelmişyine ayoll :A :A :

Şarkıyı beğenemedim malesef söük kalmış biraz :A :A :A

Böyle kulak kanatan şeyler dinleyince kendi müzik zevkimin çok iyi olduğu düşüncesine kapılıyorum çünkü :A

Malesef çok iticisin ve Zayn'nın muhteşem sesine haksızlık ediyorsun. Adam esiyor resmen.:love1:

bizde @Harunnn60 ile birlikte bu kadın 2016 yılında nasıl olurda olmaz nerede kaldı diyorduk gelmişyine ayoll :A :A :

Şarkıyı beğenemedim malesef söük kalmış biraz :A :A :A

Gelmesin mümkünse zaten.:F
Şarkının yıldızı Zayn zaten Taylor'ı takan yok. Zayn ezmiş resmen.:Z

sesine benziyor dedim sdece ayoll oyüzden pek sevmedim galiba :A :A :A

1 yıldır Solo çalışıyor çocuk ve PillowTalk BeFour ve şimdide I Dont Wanna Live Forever muhteşem gidiyor bence ve sesini o kadar güzel kullanan başka erkek isim yok. Sesi çok güçlü zaten. One Directiom'ds harcaniyordu bu ses. İyi ki çıktı böyle işler yapıyor.:Z

1 yıldır Solo çalışıyor çocuk ve PillowTalk BeFour ve şimdide I Dont Wanna Live Forever muhteşem gidiyor bence ve sesini o kadar güzel kullanan başka erkek isim yok. Sesi çok güçlü zaten. One Directiom'ds harcaniyordu bu ses. İyi ki çıktı böyle işler yapıyor.:Z
hhahhaha directiomdmıydı bu çocuk onların şaarkılrını severdim :F

Şarkımız ilk gününde 3 farklı kanaldan toplamda 15 milyon izlendi. @turkuazz @Ahmad @mrt-06 @OzaN @Çiğdem-
Şuan ise 20 milyona yaklaştı.:)
Zayn'in hesabı 8.5 m
Taylor'ın hesabı 9.7 falan yani hain Taylor yine reklam ile öne geçti.:( Para verip izleme arttırdı kesin.:A @Harunnn60

Bu arada şarkı Taylor'in hesabında 550k lime alırken Zayn'ın hesabında 600k ilke aldı.
Dissliketa durum ise Taylor'ın hesabında 28k Zayn'ın hesabında 20k.:X

Buda demek oluyor ki dünya Zayn'ı daha çok sevmiş Taylor zayıf kalmış.:Z @Çiğdem- @MayısKralı @Harunnn60 @dreamy

Son düzenleme:
Şarkımız ilk gününde 3 farklı kanaldan toplamda 15 milyon izlendi. @turkuazz @Ahmad @mrt-06 @OzaN @Çiğdem-
Şuan ise 20 milyona yaklaştı.:)
Zayn'in hesabı 8.5 m
Taylor'ın hesabı 9.7 falan yani hain Taylor yine reklam ile öne geçti.:( Para verip izleme arttırdı kesin.:A @Harunnn60

Bu arada şarkı Taylor'in hesabında 550k lime alırken Zayn'ın hesabında 600k ilke aldı.
Dissliketa durum ise Taylor'ın hesabında 28k Zayn'ın hesabında 20k.:X

Buda demek oluyor ki dünya Zayn'ı daha çok sevmiş Taylor zayıf kalmış.:Z @Çiğdem- @MayısKralı @Harunnn60 @dreamy
oğlanın sesi dha bskın şarkıdaa ama şrkıya ısınamadım ben aayoll :F