Zayn - Pillowtalk (Yeni Klip)

Öncelikle 1D Amerikan grubu değil @sokak sanati :T: Cahil :F

Neyse. Zayn, gruptan ayrıldığında 1D hayranları adına züülmüştüm ama Zayn gruptan ayrılmakla en iyisini yapmış. Zaten kendisi de demişti, burada istediğim müziği söyleyemiyorum diye. Haklıymış. PillowTalk ve 1D şarkılarının hiçbir benzerliği yok.

PillowTalk'ı da beğendim. İlk solosu gayet iyi. Bence Pillowtalk > Rihanna - Work :F:F:F

Öncelikle 1D Amerikan grubu değil @sokak sanati :T: Cahil :F

Neyse. Zayn, gruptan ayrıldığında 1D hayranları adına züülmüştüm ama Zayn gruptan ayrılmakla en iyisini yapmış. Zaten kendisi de demişti, burada istediğim müziği söyleyemiyorum diye. Haklıymış. PillowTalk ve 1D şarkılarının hiçbir benzerliği yok.

PillowTalk'ı da beğendim. İlk solosu gayet iyi. Bence Pillowtalk > Rihanna - Work :F:F:F

Aynen ingiltere şarkı yarışmasından çıktı. Dimi bunlar.ss Tam.mesajini beğeniyordum son cümle ile geri çektim.:A

Aynen ingiltere şarkı yarışmasından çıktı. Dimi bunlar.ss Tam.mesajini beğeniyordum son cümle ile geri çektim.:A

Ya ANTI'yi sırf Work şarkısı yüzünden dinlemedim düşün. Work'u duyunca ANTI'ye karşı bir önyargılı oldumç Hayal kırıklığı bence. Üzgünüm 🙁

Ya ANTI'yi sırf Work şarkısı yüzünden dinlemedim düşün. Work'u duyunca ANTI'ye karşı bir önyargılı oldumç Hayal kırıklığı bence. Üzgünüm 🙁

Konu anti ve Work değil bu arada.:A Karıştırma oraları. Hem queen'i yargılamak sana mi kaldı densiz.:A

MS'den sonra gideceğini söylemiştin. Yoksa her gün foruma girip Umut girmiş mi bugün foruma diye bakmıyorum yani. :A

İlk 3 şarkını merak ettim ?

Sen kulahima anlat onu.:A

Şuan Bang Bang, Hay Mama, Lean On var Müzik çalarimda ya onlar gözüküyor ilk 3'de:F

Sen kulahima anlat onu.:A

Şuan Bang Bang, Hay Mama, Lean On var Müzik çalarimda ya onlar gözüküyor ilk 3'de:F

Ya sen yokken ben de girmiyordum zaten foruma doğru düzgün. 2 haftada 2. girişim bu. Fark edecek zamanım olmadı. :A

Hangi Bang Bang ? David Guetta mı Jessie J mi?
Nicki'nin 2 şarkısının da burada olduğunu göz önüne alırsak sen karaktersiz sanatçı seviyorsun ? Miley'e diss atmış yeni şarkısında. Yemin ediyorum şu kadın prim e terbiyesizlikte selenayı geçti. :T::T:

Ya sen yokken ben de girmiyordum zaten foruma doğru düzgün. 2 haftada 2. girişim bu. Fark edecek zamanım olmadı. :A

Hangi Bang Bang ? David Guetta mı Jessie J mi?
Nicki'nin 2 şarkısının da burada olduğunu göz önüne alırsak sen karaktersiz sanatçı seviyorsun ? Miley'e diss atmış yeni şarkısında. Yemin ediyorum şu kadın prim e terbiyesizlikte selenayı geçti. :T::T:

Ariana'nın Bang Bang.:A
Karakter ile ilgilenmiyorum zaten hangisi güzelse onu dinlerim.:D

Ben orada tidalden dinliyorumdum. Youtube linki olsun diye oradan attım ama yanlış olmuş.:A Anlmazsin dedim dimi.:A

Yo anlamıştım, o konuda da söylemişsin neyini anlayamıycam :F:F Sonuç olarak şarkının linkini yanlış atmışsın, bir de onu riri sanmışsın. :F:F

İlk hafta sona erdi; 43 milyon.

İlk klip. İlk şarkı. Bence Zayn harika başladı ve 1 milyon abone kazandı ve klip her ne kadar yarısını Gigi Hadid kazandırsada 1.2 beğeni aldı.:Z

İlk hafta bugün tamam olmus ben dün ocağı 32 mi saydım naptım.:F

İlk hafta sonucu 48 milyon izlenme.:D

Şarkı 50 milyonu dün devirdi. 57 milyon şuan. İstikrara devam ve 100 milyon olur ay sonuna.:Z