Aktif olduğunda cevabını bekliyorumEspri amaçlı denilmiş sözler, bu kadar abartılmaya gerek yok. Dediklerinde de haklı bence.
Aktif olduğunda cevabını bekliyorumEspri amaçlı denilmiş sözler, bu kadar abartılmaya gerek yok. Dediklerinde de haklı bence.
üzerine atıcam bu ikisini seni sustursunlarbence onlar senin fake hesapların, forumda ayaklanma çıkarmaya çalışıyon
üzerine atıcam bu ikisini seni sustursunlar
Ne fakesi ya aaa illa soyadımı mı söylemem lazım .bence onlar senin fake hesapların, forumda ayaklanma çıkarmaya çalışıyon
sen @serhatt ın yanına gitsene yatağına ; diğer 2 emreyi serhatın üstüne saldım onlarla basınca belkikalpten gidersin yaşın malumSeni seçmediler mi pikachu
Şok etkisi yaratsin diye 12321412 kere okudum ama üzülmedim Ne güzel bir haber... Sana güveniyorum eminim yollamiştirsin.sen @serhatt ın yanına gitsene yatağına ; diğer 2 emreyi serhatın üstüne saldım onlarla basınca belkikalpten gidersin yaşın malum
sen @serhatt ın yanına gitsene yatağına ; diğer 2 emreyi serhatın üstüne saldım onlarla basınca belkikalpten gidersin yaşın malum
Şok etkisi yaratsin diye 12321412 kere okudum ama üzülmedim Ne güzel bir haber... Sana güveniyorum eminim yollamiştirsin.
erkeklerin arasında kalınca serhatŞok etkisi yaratsin diye 12321412 kere okudum ama üzülmedim Ne güzel bir haber... Sana güveniyorum eminim yollamiştirsin.
asıl erkekler burda
sana bamya olsun da gerisi farketmezasıl erkekler burda Ekli dosyayı görüntüle 68402hr:
parlak olması tek şartımsana bamya olsun da gerisi farketmez
@xBUGRAx Yasak Elma'sını solladı diye Baharcığımı haklı bulan herkese olmamış vermiş. KUDUR