Kanal D Zalim İstanbul - Dizi Yorumları

Emre Ozansoy

Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,550
Reaksiyon puanı
56,786
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Seher, kasada bulduğu görüntüleri izlerken yıkılır. Agahın odaya girişi ise Ceren için sonun başlangıcı olur.

Neden Yasak Elma ile aynı gün şu dizi? :D Reklam arasında, ikiside reklama girmiş oluyor, reklamda olmasa bile konudan bağımsız izliyor insan. Neyse, yarın yine Yasak Elma izlerim büyük ihtimalle :D
 

Emre Ozansoy

Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,550
Reaksiyon puanı
56,786
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Zalim İstanbul'un yeni bölümünde neler yaşanacak? :)

Nedim düğün yemeğine bomba gibi düşer. Köşk halkı Nedim’i dimdik ayakta karşılarında görmenin şaşkınlığını yaşar. Şeniz ve Cenk için ise geri sayım başlamıştır. Köşkün kendisine henüz hazır olmadığını söyleyen Nedim, amcasının tüm ısrarlarına rağmen o akşam köşkten ayrılır.

Nedim ertesi gün köşke geldiğinde ise Şeniz’ in en büyük kâbusu da gerçek olur. Şeniz ve Cenk için kıyamet artık Nedim’in iki dudağı arasındadır. Cemre aynı çatı altında yanına yaklaşamadığı Nedim’i ayakta görmenin sevincini uzaktan da olsa yaşar. Cenk ise neden hala evli kaldıklarını sorgulayacak ve Cemreyi köşeye sıkıştıracaktır.

Nedim için başlayan yeni hayat köşkteki herkes tarafından meraklı gözlerle izlenirken Seher, Ceren’ in neden hala affedilmediğini sorgular. Ceren, Neriman’ın tüm zorlamalarına rağmen köşke girmekten köşe bucak kaçarken, hiç beklemediği bir anda Nedimi tam karşısında bulacaktır.