Zach McGowan 'The 100'ün 3. Sezon Kadrosunda!

Bilmiyorum valla sevmezsem bırakırım ama şimdilik fena değil. İlk bölüm sonu merakta bıraktı, dünyada başka birileri de var. Bizimkilerden biri mızrak yedi.
dünya yokolunca belkide bazı insanlar zehirli gazın etkisiyle değişim geçirip yaratık olmuşlardır ormandaki o bilinmeyen yumurtalar değişim geçiren insancıklar olabilir :)

Dizide ergen havasının olduğuna katılıyorum :) ama bu diziyi izlememin sebebi konusu itibariyle biraz bilim kurgu birazda hayatta kalma mücadelesi oldu..ayrıca ayrı dünyadan insanların birbiri arasındaki diyaloglar..ilk sezonda özellikle biraz ergen havası fazla olabilir o konuda bende eleştiriyorum diziyi ama dediğim gibi bilimkurgu ile hayatta kalma mücadelesi diziyi izlememi sağladı..ayrıca özellikle dizinin ilk sezon bölümleri ormandaki sahneleri birazda açlık oyunlarını andırıyor..

Dizide ergen havasının olduğuna katılıyorum :) ama bu diziyi izlememin sebebi konusu itibariyle biraz bilim kurgu birazda hayatta kalma mücadelesi oldu..ayrıca ayrı dünyadan insanların birbiri arasındaki diyaloglar..ilk sezonda özellikle biraz ergen havası fazla olabilir o konuda bende eleştiriyorum diziyi ama dediğim gibi bilimkurgu ile hayatta kalma mücadelesi diziyi izlememi sağladı..ayrıca özellikle dizinin ilk sezon bölümleri ormandaki sahneleri birazda açlık oyunlarını andırıyor..
işte o bahsettiğin ergen havasını atlatamadığım için bırakmıştım :)
bu şimdi katılacak vatandaş harika bir karakter oyuncusudur eminim diziye kalite katacaktır .yalnız umarım black sails i bırakmaz size misafirliğe gelmiş olma ihtimali daha yüksek çünkü adamın black sails deki karakteri cuk diye oturmuş dizinin en önemli karakterlerinden biri :)

işte o bahsettiğin ergen havasını atlatamadığım için bırakmıştım :)
bu şimdi katılacak vatandaş harika bir karakter oyuncusudur eminim diziye kalite katacaktır .yalnız umarım black sails i bırakmaz size misafirliğe gelmiş olma ihtimali daha yüksek çünkü adamın black sails deki karakteri cuk diye oturmuş dizinin en önemli karakterlerinden biri :)
Ya o ergen durumları yüzünden bende çoğu zaman bırakmayı düşündüm ama diziyi bırakmamamın sebebi biraz bilimkurgu olması birazda farklı dünyadan gönderilen kişilerin olması oldu..ayrıca diziye yeni gelecek kişinin doğrudan diziye etki edeceği kanısındayım..benim tahminim black sailste çıkmaz.belki diziye sezonluk katılmıştır.

dünya yokolunca belkide bazı insanlar zehirli gazın etkisiyle değişim geçirip yaratık olmuşlardır ormandaki o bilinmeyen yumurtalar değişim geçiren insancıklar olabilir :)
Kaptan Vane'nin hatrına bari başla, bir yerde okudum baştan ergen dizisi diyip yüz çevirenler sonradan diziden memnun kalmışlar. :)

İlk timsah zannetim sonra köpek balığı gibiydi ama o radyosyana uğramış kesinlikle. :)
Neresini timsaha benzettin acaba? :FKöpek balığının da göl gibi yerlerde işi olmaz, daha çok yılan balığına benziyordu. Sorduğuma pişman ettin beni. :):)