Zach McGowan 'The 100'ün 3. Sezon Kadrosunda!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,199
Puanı
1,059
Zach McGowan 'The 100'ün 3. Sezon Kadrosunda!

CW'da geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan ve kendine ait bir hayran kitlesi edinen bilim kurgu dizisi The 100'ün 3. sezon kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı.

Kıyamet sonrası bir dünyayı konu alan diziye, Black Sails'de kaptan Charles Vane olarak izlediğimiz, yanı sıra Shameless ve Dracula Untold gibi yapımlarda da rol alan Zach McGowan dahil oldu. McGowan dizide, yerlilerden yeni bir belalı tip olan Roan’a hayat verecek. Özellikle Clarke ile karşı karşıya gelecek olan Roan, istediğini elde etmek için her şeyi yapabilecek bir karakter olacak.

Ayrıca, hayranların favori karakterlerinden Lexa'ya hayat veren Alycia Debnam-Carey'ın de 3. sezon kadrosunda yer alacağı resmi olarak açıklandı.

Sevilen bu yapımda Eliza Taylor, Bob Morley, Marie Averopoulos, Paige Turco, Henry Ian Cusick ve Isiah Washington gibi isimler rol alıyor.

Dizinin üçüncü sezonunun 2016 yılı içinde ekrana dönmesi bekleniyor.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

diziye yerlilerden biri olarak katılıyor..belliki baya uğraştırıcı bir kişi olacaktır
diziye bu oyuncu dışında 1-2 daha oyuncu katılırsa dizi dahada iyi olacaktır..
çünkü dizi 3.sezonunda dahada hareketlenmesi iyi olur

@sürgünum abi ilk resimdeki mi son resimdeki mi

@sürgünum abi ilk resimdeki mi son resimdeki mi
son resimdeki zaten 2.sezonda vardı ilk resimdeki yeni katılıcak blac sails dizisinin en önemli oyuncusuydu bu diziye gelmesine çoks evindim ama o diziden ayrılırsa çok üzülürüm çok kaliteli bir oyuncudur ve kötü adam rolunu harika oynuyor

aaaaaaaaa black sailste vane ne olucak diziden çıkarsa nasıl izleyecem ben blac sailsi vane çıkmasın @destere @sürgünüm
Bu adam sanki kötü olmak için doğmuş ya. @destere şimdi de izlememek için kararlı mısın? @Çiğdem- de çok sevinecek bu habere.

Dizi ile alakalı olanlar. @mrt-06 @GunesinOglu @xemrexxx @turkuazz
bu adam bu diziye yakışmaz? onun yeri black sails dir

the 100 de ormanlıktaki karanlık şahsiyet olarak anca bol bol ergen parlak yakalayıp tecavüz eder artık
)

bu adam bu diziye yakışmaz? onun yeri black sails dir

the 100 de ormanlıktaki karanlık şahsiyet olarak anca bol bol ergen parlak yakalayıp tecavüz eder artık
)
senin o kadınlarına vane hatrına katlanıyordum ben eğer o diziden çıkıcaksa bırakırım vlla blac sailsi

senin o kadınlarına vane hatrına katlanıyordum ben eğer o diziden çıkıcaksa bırakırım vlla blac sailsi
kaptan flint var silver var bill var daha senlik sürüyle parlak var dizide vane çıksada sorun olmaması lazım

kaptan flint var silver var bill var daha senlik sürüyle parlak var dizide vane çıksada sorun olmaması lazım
fintinde farkı yok ayoll o kadınlardan

dizi bence çok ciddi reyting kaybeder dizinin bence en sevilen oyuncuu vane açık ara

fintinde farkı yok ayoll o kadınlardan

dizi bence çok ciddi reyting kaybeder dizinin bence en sevilen oyuncuu vane açık ara
flint vane le bayağı bakışıyordu aralarında tam bir aşk başlayacaktı şimdi vane çıkarsa flint te dağılır
)

black sails i terketmesin boş zamanlarında nerde oynuyorsa oynasın ya da eğlensin diyelim
)
Bu dizide de ormanda geçen kısımlar güzel hep böyle devam eder umarım. Zach McGowan oralara hareket katacaktır. Kadroya ergenlerden öte daha olgun birinin katılması güzel.

Bu dizide de ormanda geçen kısımlar güzel hep böyle devam eder umarım. Zach McGowan oralara hareket katacaktır. Kadroya ergenlerden öte saha olgun birinin katılması güzel.
the 100 de orman havası güzel sen devam et diziye
) ben sevememiştim

ergen havası orman havasından baskın çıkmıştı
Bilmiyorum valla sevmezsem bırakırım ama şimdilik fena değil. İlk bölüm sonu merakta bıraktı, dünyada başka birileri de var. Bizimkilerden biri mızrak yedi.