7.bölümü izledim bende1x7. bölüm
harika bir bölümdü heyecan ve aksiyon tavan yapmıştı @Çiğdem- @Harunnn60 mutlaka izleyin bu bölümü muhteşemdi
garnett adlı karpuzu kaybeden denizanası esmer kadın yaktı yıktı ortalığı hele bir bölümün 39. dakikası ile 40. dakikası arasındaki bir dakikalık bir bölüm var bu 1 dakikalık kısmı özel olarak @Forumdash ın izlemesini isterim) zombi avı böyle olur hemde ne av eski kovboy filmlerinin müziği eşliğinde deniz anası esmer kadın bir kuurtuldu aman tanrım gerisni izlemek lazım anlatılmaz yaşanur bir bölüm)
bundan sonrası spoiler
on bin britany adlı bir keklikle yarışa girdi silahı kazandı ama kekliğe verdi dürbünlü silahı kızda yani öyle bakışlar atıyorki insan tüm malvarlığını kıza bağışlar onbinde haklı
zombi istilası başladı mack ve addy karpuzu gruptan ayrıldı mack sadece addy i alıp gitmekten yana ..
murphy değişime uğruyor artık ayrı zombi yarı insan halinde arabasını çalacağı vatandaşın boynundan yakaladı ilk defa bir işe yaradı gibi
Z adlı kertenkele bammp baammp diye uyarı vermeye başladı otomatik sinyal vericiler kesik kertenkele ağzıyla anons geçiyor
ilk bölümde söylemiştim burdakı zenci kadını the walking deadtan michoneye benzetilmiş diye bu bölümde kılıcınıda aldı tam oldu yanı bukadar kopya karakterler olmamalı dizi senaryosu gayet iyi ama oyuncularda iş yok yaratıcı karakter yok thw walking deadttakı oyuncuları taklit ediyorlar
murphy şuan benim en alıştığım oyuncu oldu bence zamanla ekibin yeni lideri murpy olucak
murphy şuan benim en alıştığım oyuncu oldu bence zamanla ekibin yeni lideri murpy olucak