Diğer Z Nation - Dizi Yorumları

7.bölümü izledim bende
ilk bölümde söylemiştim burdakı zenci kadını the walking deadtan michoneye benzetilmiş diye bu bölümde kılıcınıda aldı tam oldu yanı bukadar kopya karakterler olmamalı dizi senaryosu gayet iyi ama oyuncularda iş yok yaratıcı karakter yok thw walking deadttakı oyuncuları taklit ediyorlar

murphy şuan benim en alıştığım oyuncu oldu bence zamanla ekibin yeni lideri murpy olucak

yalnız murphy nin dişleri dökülüyor yavaş yavaş değişim geçiriyor zombleşecek gibi o dişine kurşunmu soktu naptı orda

kadın konusunda benzetmekte haklısın ama zenci oluşu dışında benzerlik yok
burdaki kadın fok balığı deniz anası karışımı gibi bişey
twd deki michone ise harika biri klas biri

ayy kadın eline kılıç aldı michoneyi taklit ediyordu nasıl alakası yok

murpy o adamı ısırınca dişi o adamın boynunda kaldı bence murpy o adamın boynunda olan dişini alıp ağzına takdı diye anladım ben

ben öyle anlamadım sanki adama giren kurşunu çıkarıp ağzına soktu gibi
)

hem kurşunda olsa dişte olsa o şekilde tekrar yerine takılırmı ? takılıyorsa murphy de sorun var demektir

ben öyle anlamadım sanki adama giren kurşunu çıkarıp ağzına soktu gibi
)

hem kurşunda olsa dişte olsa o şekilde tekrar yerine takılırmı ? takılıyorsa murphy de sorun var demektir
hahahha cnm doktor murpy e dişine ne oldu dedi ısırırken adamı dişi kırılmış
murpyde gidip ısırdığı yerden dişini çıkarıp ağzına geri takdı hahahahha

bizim köyden komşulardan bir adam japon yapıştırıcısıyla çıkan dişini tekrar ağzına yapıştırıyordu hahaha ayyy o geldi aklıma şimdi

sizin köyün insanlarıda bir tuhaf
z. nation daki tuhaflıklar sana pek garip gelmiyordur eminim

1x8. bölüm

bayağı seksi bir bölümdü

vatandaş Z oksijensiz kalınca kendi kendiyle kavğa etmeye başladı halisinasyonlar gördü

nerdeyse köpekte ölüyordu havasızlıktan, son anda kurtardı Z hem kendini hem finoyu

bu arada Z nin gerçek ismi simon'muş bunuda hayali arkadaşı yuri adlı vatandaşla konuşurken anlamış olduk

diğerleride zombi fırtınasında kaçmak için morgdaki kasalara girdiler murphy gidip zenci kadınla çocuğun yiyeceklerini aldı.. sonra dönüp grubu kurtarıp onlara yiyecek su verdide murphy iyilik yaparken bir taraftanda çocuğu ölüme terketti ne ayaktır anlamadım

heyecandan kaskatı kesildim

@Forumdash @destere @Harunnn60 @kaan955
hahaha @destere ayyy bende o z olan adamın bölüğm boyunca anlamaya çalısıyorum köpeğin nesi var o uzaylı kim kafayı yiyecektim vlla
çok boş sahnelerdi ne gerek vrdı öyle sahnelere 🙂🙂🙂 ekibin lideri öldüğünde demiştim ben sana destere murpy ekibin yeni lideri olucak demiştim bu bölüm ağırlığını ortaya koydu çok yakında ekibin lideri olucaktır benim şuan tek favori karakterim murpy
twd kadar kaliteli dğeil kesinlikle ama 8 bölüm hiç sıkılmadan izledim en önemliside o bence 🙂🙂🙂

murph liderlik yaparsa grubun bir kısmını kurtarmak için bir kısmını zombilere yem olarak verir

Z. karakteri çok gereksiz onun yerine hiçmi adam bulamamışlar kertenkele suratlıyı bilim adamı diye koymuşlar oraya

bilim adamları öyle kuş beyinlilerdenmi olşuyormuş
ben dedim yuri bizim kertenkeleyi boğarda kurtuluruz
ama olmadı.. meğersem hayalmiş, oksijensiz kalan kertenkele halüsünasyonlar görüyormuş

hahahah şu adama kertenkele diyip durma cnm fena oluyorum

bir işede yaramıyor diziyi bozuyor bence 🙂🙂🙂

1x9. bölüm

harikaydı, süperdi muhteşemdi

değişik bir tarzdı ... üstüste yaşanan dejavular ve daha neler neler hepsi spoiler kutucuğunda izlemeden açmayın
)

ilk 15 dakikası biraz sıkıcı olsada devamında güzelleşti dizi

mack ve addy arasında geçti başka karakter yok , ilk başta dedim mack üstüste rüya görüyorda asıl olayın rengi sona doğru değişti meğersem addy zamanında annesini öldürmüşte o ölümden mack i suçluyormuş oysaki annesini defalarca bıçaklayıp öldüren kendisiymiş o zamanlar daha çaylak olan addy kafaya bıçak sokmayı bilmediği için devamlı böbreklere çalışmış annede bir türlü ölmeyince kızın nevri dönmüş
)
neler olmuş neler

@Çiğdem- @Harunnn60 @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati

İlk spoi ne öyle

9.bölümü izledim bence
hahahah o spoi nasıl birşey allah belanı vermesin @destere ayyy fenalaştım yine vlla yaş geldi gözümden hahahaha

bölüm şu ana kadar olan en barbat bölümdü the walking deadı taklit ediyor gerçekten bu dizi ayak yeme sahnelerinden sonra bu bölümlerde benziyordu the walking dead en son bölümü sadece beth ayıralak en kötü bölümüydü ve n zationda bu bölümde addy ayıralak en kötü bölümünü sundu butür dizielrde ayrı ayrı oyuncular gösterilince o bölüm berbat oluyor ayy birde rüya sahnesi hep aynı şeyle döndü durdu ileri sardıralak baktım hep 15 dakikada bitirdim murpy çok özledim

spoi uma laf yok
süper olmuş

bu dizidede artık gruplar ayrılmaya başladı o mack ın devamlı üstüste uyuduğu sahnelerde sana bıkkınlık gelmedimi

spoi uma laf yok
süper olmuş

bu dizidede artık gruplar ayrılmaya başladı o mack ın devamlı üstüste uyuduğu sahnelerde sana bıkkınlık gelmedimi
onu diyorum bende yarısını izlemedim bölümün hep aynı şeyle hep aynı rüyayla gitti bölüm
başlatma spoinden şimdi aaa kaldır çabuk onu

onu diyorum bende yarısını izlemedim bölümün hep aynı şeyle hep aynı rüyayla gitti bölüm
başlatma spoinden şimdi aaa kaldır çabuk onu
olmaz spoi orda dursun @xemrexxx bölümü izleyince ayrıntılı yorum yapacakmış spoi hakkında şimdi açamıyor ,
)

addy denen bidon kadı,n habire maaaaaccck maaack diye üstüste bağırmaya başlayınca rüyada, insanın tepesi atıyor.. aklıma at kadın geldi, dedim addy öyle bişey olsa bari binip gezerdik
)