Üvey evlat muamelesi gösteriyorlar diziye.Ve Öğretmen hala gelmiyor.. Sen git zor günde 10 reytingle başla ama üçüncü sınıf Doğu dizisi bile senden daha ön planda olsun yazık.
Ekim ayında başlayacağı için sezona başlayacak dizilerin arasında verilecek diye duydum Öğretmen'in tanıtımıÜvey evlat muamelesi gösteriyorlar diziye.
Ben de Ekim diye duydum da bence daha fazla verselerdi iyi olurdu.Ekim ayında başlayacağı için sezona başlayacak dizilerin arasında verilecek diye duydum Öğretmen'in tanıtımı
Sen Çal Kapımı bozmak istemiyor galiba Öğretmen ekim ayı duymuştum bir araVe Öğretmen hala gelmiyor.. Sen git zor günde 10 reytingle başla ama üçüncü sınıf Doğu dizisi bile senden daha ön planda olsun yazık.
Diziyi izlemiyorum ama oyunculuğunu beğenmeyen çok kişi var sosyal medyada gördüğüm kadarıylaUmarm, dizide oynayacağı duyurulunca no-name olduğu için şüpheliydim ama oyunculuğunu her geçen bölüm geliştirdi, kişiliği de çok iyi birisi.
İlk bölümler bende beğenmiyordum ama sonradan kendini baya geliştirdi, izleyici de sevdi bence.Diziyi izlemiyorum ama oyunculuğunu beğenmeyen çok kişi var sosyal medyada gördüğüm kadarıyla