Şu dizileri küçümseme hallerinize gerçekten anlam veremiyorum. İlah mı bu adam kim Yani .ssDiziye fazla bir yönetmen. 😱 Tarif edemeyeceğim kadar güzel çekimler yapıyordu son işlerinde. Böyle ağır total bir işe girmesine anlam veremedim.
Ne yapsın senin kıytırık dizilerine gelip erken final mi yapsınlarÜlkemizdeki dizi yönetmenlerinden idealistlik beklemek biraz tuhaf kaçıyor insanlar nereden para kazanırım derdinde.
İlah değil ama genelde daha farklı işler yönetiyordu. Şaşırdım.Şu dizileri küçümseme hallerinize gerçekten anlam veremiyorum. İlah mı bu adam kim Yani .ss
Daha önce Halka'da yönetmenlik yapmıştı, o dizi baya iyiydi.İnş iyidir
Savaşçı'da ne ara yönetmenlik yaptı? 😱Savaşçı'mı çok iyi yönetmişti, hoş geldi tekrardan.
Cumartesi hangi diziyi izliyorsun? Gönül Dağı mı?
2017'de.Savaşçı'da ne ara yönetmenlik yaptı? 😱
İzlemem bir şey yetti ilk bölümü.Cumartesi hangi diziyi izliyorsun? Gönül Dağı mı?
İnşallah halkanın yönetmeni Zümrüdüanka ya ığurlu gelir reytingi artar kalite artarDaha önce Halka'da yönetmenlik yapmıştı, o dizi baya iyiydi.
Yükselir bence bu hafta daha da.İnşallah halkanın yönetmeni Zümrüdüanka ya ığurlu gelir reytingi artar kalite artar
Gönüldaşı engel olmazsaYükselir bence bu hafta daha da.
Umarım ya töre möre vardı başında şimdi yok olmaması çok üzücüO KYİA'dan izleyici çeker.
Ondan da izlenmiyor olabilirO KYİA'dan izleyici çeker.
Kuzey yıldızının senaryosu harika ama izlemiyorumO KYİA'dan izleyici çeker.
Son bölümler aşırı saçmaladı. Ben izlemeyi bıraktım.Kuzey yıldızının senaryosu harika ama izlemiyorum
Son bölümler aşırı saçmaladı. Ben izlemeyi bıraktım.
Dedi ve 2. bölümü de izledi.İzlemem bir şey yetti ilk bölümü.