"Zümrüdüanka" Final Yapıyor! | FOX

1 reytingle çok bile gitti. FOX Öğretmen'e Savaşçı'ya göstermediği toleransı bu dizi için gösterdi. Umarım ağa konak entrika üçgenindeki son dizi olur.

Pardon da bu dizinin torpili nereden geliyor gerçekten çok sıkıldım artık. Zaten sezon başından beri tolerans gösterildi ama doğru düzgün yükselmedi buna tamam dedik. Ama 1 reytinge düşmesine rağmen bu dizinin yeni yıla sarkmasına izin verilirken 4 küsür alan Çocukluk, 3 küsür alan Öğretmen, geçen sene 4 alan BAH gibi dizilerin yangından mal kaçırırcasına bitirilmesi haksızlık. Bu dizi zaten uzun süredir rezalet reytingler alıyor ve dün 43. sırada olmasına rağmen hala 3 bölüm daha hak veriyorlar çıldırmamak elde değil.

Çok oldun canım sen. Ben bir şey söylüyorsam o doğrudur, ona itiraz edilmez, kabul edilir.!!
Sen bir şey diyorsan onu kabul etmeden önce iyi düşünmek gerekir. :A
------

Pardon da bu dizinin torpili nereden geliyor gerçekten çok sıkıldım artık. Zaten sezon başından beri tolerans gösterildi ama doğru düzgün yükselmedi buna tamam dedik. Ama 1 reytinge düşmesine rağmen bu dizinin yeni yıla sarkmasına izin verilirken 4 küsür alan Çocukluk, 3 küsür alan Öğretmen, geçen sene 4 alan BAH gibi dizilerin yangından mal kaçırırcasına bitirilmesi haksızlık. Bu dizi zaten uzun süredir rezalet reytingler alıyor ve dün 43. sırada olmasına rağmen hala 3 bölüm daha hak veriyorlar çıldırmamak elde değil.
Arada mantıklı yorumların oluyor. :bhr: Sonuna kadar katılıyorum. :A

FOX’un diziyi harcadığını düşünmüyorum. Gayet de şans tanındı. Yani haftalarca Cumartesi de yayınlandı ama yerinde saydı. Bir Baraj etkisi yaratamadı. Ayrıca senaryo ekibi değiştiği için izleyici çok şikayetçiydi. Beklenen son.
standing ovation applause GIF

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Özgür and Aserat
Son aldığı reytinglerde resmileştirmişti. :A
Aynen öyle oldu :A
Dedikoducunun haberlerini almıyoruz yönetim öyle istiyor
Neden ki
İzliyordum dizi gider gelir ancak daha büyük dert yani uzulcek en son seyim veya hic olmaz zumruduanka
Aynen öyle ülke de bi dizi başlayıp bi dizi bitiyor yenisini bulursun :)
Yapma abi harcasa 26’yı beklemezdi daha erken final yaparlardı. :A 26.bölümde biteceğine göre 2. sezonu 17 bölüm sürmüş olacak. 17 bölüm iyi dayanmış kanal. :A

Çarşambaya geçmesi kötü oldu ama Cumartesi de tutunamıyordu. :A
Baya hemde iyi dayandı. Aynen ama sen çal kapımı da tutunamıyor 13.ve 4 alıyor o da :A Kanal onunda fişini çekerse şaşırmam

Neden ki

Baya hemde iyi dayandı. Aynen ama sen çal kapımı da tutunamıyor 13.ve 4 alıyor o da :A Kanal onunda fişini çekerse şaşırmam
Yukarılarda açıkladım. :D

• Harika
Reactions: Carpe Diem

Neden ki

Naptın öyle mesaj kombosu yapmışsın yönetim görmesin bazen bu durumda ceza alabiliyorsun post kasmadan dolayı @Aserat öyle değil mi acaba

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Carpe Diem and Dosi

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy