"Zümrüdüanka" Final Yapıyor! | FOX

Zaten haftalar öncesinden Fox SÇK kurtarmak adına,dizisini kuyuya kendi atmıştı....
1 ratinge düşerek zaten pilini bitirmiş oldu dizi... Yazık!
Dersin SÇK da 8 10 lar almaya başladı....

Öğretmen gibi bu diziyi de harcadı kanal.
Dizileri çok kolay harcıyor Fox.
Ben dizilerin bu kadar kolay harcanmasına üzülmekteyim.Saatlerce setlerde sürünüp çekim yapıyor insanlar... 2 bölüm sonra 3 rating aldı diye Şak Final. Acımasız bir sektör.
------

Elbet daha üst merciler detaylı bilgi verir ama Birsene nazaran yalnış haberi daha çok çıkıyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: serhatt
Dizileri çok kolay harcıyor Fox.
Ben dizilerin bu kadar kolay harcanmasına üzülmekteyim.Saatlerce setlerde sürünüp çekim yapıyor insanlar... 2 bölüm sonra 3 rating aldı diye Şak Final. Acımasız bir sektör.
------

Elbet daha üst merciler detaylı bilgi verir ama Birsene nazaran yalnış haberi daha çok çıkıyor diye biliyorum.
Pek takip etmiyorum ben de ama yalan haberini görmedim Instagramda

Bu konu kaç kişi açıp durdu. Piyango @serhatt 'a vurmuş :F

Önceki haberlerde Aralık denilmişti. Ocak ayına kalması şaşırttı. Şanslı diziymiş :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and Gerekli24
FOX’un diziyi harcadığını düşünmüyorum. Gayet de şans tanındı. Yani haftalarca Cumartesi de yayınlandı ama yerinde saydı. Bir Baraj etkisi yaratamadı. Ayrıca senaryo ekibi değiştiği için izleyici çok şikayetçiydi. Beklenen son.

FOX’un diziyi harcadığını düşünmüyorum. Gayet de şans tanındı. Yani haftalarca Cumartesi de yayınlandı ama yerinde saydı. Bir Baraj etkisi yaratamadı. Ayrıca senaryo ekibi değiştiği için izleyici çok şikayetçiydi. Beklenen son.
Bozuk para gibi harcadı :A :A :A

Yapma abi harcasa 26’yı beklemezdi daha erken final yaparlardı. :A 26.bölümde biteceğine göre 2. sezonu 17 bölüm sürmüş olacak. 17 bölüm iyi dayanmış kanal. :A

Çarşambaya geçmesi kötü oldu ama Cumartesi de tutunamıyordu. :A
Herşey SÇK içindi :F
Dizilerin ne olduğunu bilmiyorum ama işte savunuyorum.

Ben kolay dizi bitirmelerine takılıyorum; emek çabuk harcanıyor. Üzücü bir sektör.

Herşey SÇK içindi :F
Dizilerin ne olduğunu bilmiyorum ama işte savunuyorum.

Ben kolay dizi bitirmelerine takılıyorum; emek çabuk harcanıyor. Üzücü bir sektör.
O konuda haklısın hele ki böyle bir dönemde işlerin çabucak kaldırılması, sektörün acımasızlığını gösteriyor.

Çok oldun canım sen. Ben bir şey söylüyorsam o doğrudur, ona itiraz edilmez, kabul edilir.!!

Ben görürdüm illa ya. .ss
Olayı anlamadın ya. Her sayfa önceden final olacağını yazıp durdu. Haliyle kabul edilmeyen kaynaklardan açılan konular silinir. Bu geçen haftaydı. Görmemen normal. Ama senin haber hem doğru kaynak hem de farklı bilgi. Geçen hafta tüm sayfalar Aralık'ta final demişti.

• Harika
Olayı anlamadın ya. Her sayfa önceden final olacağını yazıp durdu. Haliyle kabul edilmeyen kaynaklardan açılan konular silinir. Bu geçen haftaydı. Görmemen normal. Ama senin haber hem doğru kaynak hem de farklı bilgi. Geçen hafta tüm sayfalar Aralık'ta final demişti.
E sana dedim tarzım farkımdır diye, diğerlerine benzemem. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi