Onun üstünden çok zaman geçti, Akrep'i izleseydin keşke.Evet yazlık diziydi seven napmaz![]()
Onun üstünden çok zaman geçti, Akrep'i izleseydin keşke.Evet yazlık diziydi seven napmaz![]()
Şu entrika dolu dizi miOnun üstünden çok zaman geçti, Akrep'i izleseydin keşke.Bu dizide fikrin değişir muhtemelen.
![]()
Evet, o dizi. Ama ablası değil, komşusu.Şu entrika dolu dizi miablası mı neydi ceseti saklıyorlardı ilk bölüm?? yine beğenmemeiştim
![]()
Neyse işteEvet, o dizi. Ama ablası değil, komşusu.![]()
Vahide Perçin, Cem Davran, Kaan Yıldırım ve Feyza Sevil Güngör ile başrol Ne ölmesi, hem de ilk bölümden. 😱Neyse işteilk bölüm izlemiştim sadece. Umarım ilk bölümde ölür de Vahide oyunculuguyla reytingleri altüst eder
![]()
Bir dizinin en iyilerden birisi olması için başrol diye gösterip ilk bölümde gitmesi... Mesela G.oTVahide Perçin, Cem Davran, Kaan Yıldırım ve Feyza Sevil Güngör ile başrol Ne ölmesi, hem de ilk bölümden. 😱
Akrep gibi 0'la geçerse bakalım.26'yı geçsin de @slhttnmtl daha bir şey diyemesin, o bile yeterli.![]()
0'ın başında 1'i unutmuşsun canım, Eylül ayında görüşürüz.Akrep gibi 0'la geçerse bakalım.Gerçi onu bile sanmıyorum.
![]()
Gördük son zamanlarda en yüksek gördüğü reyting 6'ydı, belki tüm zamanlar.0'ın başında 1'i unutmuşsun canım, Eylül ayında görüşürüz.![]()
![]()
Total'de Çilek Kokusu 7.35 reyting almıştı, yani 6 değil en yüksek. 7'yi de bu dizi ile geçecek, sende göreceksin.Gördük son zamanlarda en yüksek gördüğü reyting 6'ydı, belki tüm zamanlar.O da Demet Akbağ kaç yıl sonra bambaşka bir karakterle gelmiş, dizinin fragmanları etkileyici.
![]()
Yusuf Çim'in partneri var mı ve karakteri ön planda mı acaba?biraz göz attım hikayeyebaba dizisinin anne versiyonu gibi geldi bana
![]()
Okuduğum kısımda görmedim, zengin ve popüler olma derdinde yeni nesil tiplerden.Yusuf Çim'in partneri var mı ve karakteri ön planda mı acaba?![]()
Tam sevdiğim karakterlerden, teşekkürler.Okuduğum kısımda görmedim, zengin ve popüler olma derdinde yeni nesil tiplerden.