Uçağı saatlerce rötar yapsın inşaaaaaaaalllllah.
Uçağı saatlerce rötar yapsın inşaaaaaaaalllllah.
Başka bir beddua beklerdim senden.Uçağı saatlerce rötar yapsın inşaaaaaaaalllllah.
Çok iyi bir insan olduğum için düşmanımın başına gelsin istemem. Bu kadarı kafi.Başka bir beddua beklerdim senden.
Iyy kombini gözlerimi kanattı, o iğrenç mont o kotla hiç uyumlu olmamış. Ayrıca siyah kot herkese gitmez, bu şahıs da onlardan biri. Ve yine ayrıca gülmesin çünkü gülmek buna hiç yakışmıyor aksine yaratık görüyor gibi oluyorum.
Antilikten ne diyeceğini şaşırdın... 😱 Objektif ol.Iyy kombini gözlerimi kanattı, o iğrenç mont o kotla hiç uyumlu olmamış. Ayrıca siyah kot herkese gitmez, bu şahıs da onlardan biri. Ve yine ayrıca gülmesin çünkü gülmek buna hiç yakışmıyor aksine yaratık görüyor gibi oluyorum.
Canım zaten objektifim ben, her şeyi antiliğe bağlıyorsunuz bak benim 24.854 mesajımın içinde tek 1 subjektif mesaj yoktur.Antilikten ne diyeceğini şaşırdın... 😱 Objektif ol.
Canım zaten objektifim ben, her şeyi antiliğe bağlıyorsunuz bak benim 24.854 mesajımın içinde tek 1 subjektif mesaj yoktur.
Alttaki fotoğraf harika
Miyopum canım ben, hem gözlüğüm de sürekli olması gerektiği yerde.Gözlerinin numarası iyice ilerlemiş. En yakın zamanda bir kontrole git.
Benim de favorim o. Dün Deniz Can Aktaş ile aynı yere gitmişler, insan birlikte fotoğraf çekinir atar.Alttaki fotoğraf harika
O zaman durum daha vahim.Miyopum canım ben, hem gözlüğüm de sürekli olması gerektiği yerde.
Ne yapmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama gözlerimde...Benim de favorim o. Dün Deniz Can Aktaş ile aynı yere gitmişler, insan birlikte fotoğraf çekinir atar.
------
O zaman durum daha vahim.
Gözlüğün gözünde ve sen yukarıdaki gibi bir yorum yapıyorsan gözlerindeki durum vahim.Ne yapmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama gözlerimde...
Ben bu adama bir daha yorum falan yapmam, etiket de istemiyorum.Gözlüğün gözünde ve sen yukarıdaki gibi bir yorum yapıyorsan gözlerindeki durum vahim.
Finali ben yapmak istedim. Deniz Can Aktaş > Yusuf Çim.Ben bu adama bir daha yorum falan yapmam, etiket de istemiyorum.
Çok doğru olduğunu belirterek susuyorum, başıma bela getirdi kör olasıca.Finali ben yapmak istedim. Deniz Can Aktaş > Yusuf Çim.
Tenhaya geçelim.Çok doğru olduğunu belirterek susuyorum, başıma bela getirdi kör olasıca.
Kimseye beddua etmiyorum.