keith long un flirtleşmesi sayesinde hepimiz bir içimizi dökmeye başladık sankiBende isterim
Ooo bu güzel
daha bu konuda bize katılacaklar çoktur
keith long un flirtleşmesi sayesinde hepimiz bir içimizi dökmeye başladık sankiBende isterim
Ooo bu güzel
15 dk kısa 1 gün sürsün barisen diyorsun herşey şipşak olsun işlem bitince aşkda bitsin 15 dakikada..
sülük gibi yapışmasınlar, anladım seni bende onu isterimde olmuyor işte
Sende vurulursun virüs aşısı çıkarsaBende isterim
Ooo bu güzel
sen diyorsun herşey şipşak olsun işlem bitince aşkda bitsin 15 dakikada..
sülük gibi yapışmasınlar, anladım seni bende onu isterimde olmuyor işte
Aşısı var İrlandada15 dk kısa 1 gün sürsün bari
------
Sende vurulursun virüs aşısı çıkarsa
15 dk kısa 1 gün sürsün bari
------
Sende vurulursun virüs aşısı çıkarsa
Ben ne alaka ?Beraber yakalım, bende baṣladım 🚬
Sende yak kendini dışlanmış hissetme diye. Ne olacak bugün yakamoza yarın sana yakarızBen ne alaka ?
Her konuyu bana bağlamayı nasıl başarıyorsun ?Sende yak kendini dışlanmış hissetme diye. Ne olacak bugün yakamoza yarın sana yakarız
Sensiz yapamıyorum anlamiyor musun derim de yanlış anlaşılır. Ne bileyim yakarsın ve yakamoza destek verelim diye düşündüm tamam verme destekHer konuyu bana bağlamayı nasıl başarıyorsun ?
Yok yanlış anlamadım, ben de bir aralar fena halde kavruğuma takmiştım.Sensiz yapamıyorum anlamiyor musun derim de yanlış anlaşılır. Ne bileyim yakarsın ve yakamoza destek verelim diye düşündüm tamam verme destek
aniden kendini sanki çıplaklar kampında hissettin bir şok bir telaşBen ne alaka ?
bu mesajı nasıl pas geçtiniz, derdimizin çaresi irlandadaymış @RüzgarGülü @Yakamoz-AsiAşısı var İrlandada
@RüzgarGülü
Sigara kulllanmıyorum , nefret ediyorum. 😡aniden kendini sanki çıplaklar kampında hissettin bir şok bir telaş
ne var yani sigaraya çağırmış @RüzgarGülü seni öyle paniklemene gerek yoktu
------
bu mesajı nasıl pas geçtiniz, derdimizin çaresi irlandadaymış @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi
flirtleşmenin aşısı varmış bir doz bir flirtleş 10 doz 10 flirtleşme bu fırsat kaçarmı
vıyy surata bakın pancara dönmüşSigara kulllanmıyorum , nefret ediyorum. 😡
Pompy Reiz doğru söylüyor ama İrlanda'ya kim gidecek şimdi. Şu an gitmek isteyeceklerim arasında aklıma bile gelmezaniden kendini sanki çıplaklar kampında hissettin bir şok bir telaş
ne var yani sigaraya çağırmış @RüzgarGülü seni öyle paniklemene gerek yoktu
------
bu mesajı nasıl pas geçtiniz, derdimizin çaresi irlandadaymış @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi
flirtleşmenin aşısı varmış bir doz bir flirtleş 10 doz 10 flirtleşme bu fırsat kaçarmı
Şakadan yahu. Amannnn ne oyunbozan oldun sende .ssSigara kulllanmıyorum , nefret ediyorum. 😡