Yurttan ve Dünyadan Haberler | Genel Haber Konusu 📰

• Üzücü
Reactions: Royal_Highness
Bunu izlemek bile ne kadar aci, icinde tanidiginin oldugunu bilmek kim bilir nasil bir sey.. Allah yasatmasin... bir havacilik sevdalisi olarak izlemek de ayri bir aci tabiki... yeni nesil bir ucak. Boeing tam toparlanmaya girecek iken bu kazanin olmasi, büyük bir darbe olacaktir.

Ölenlerin topragi bol olsun..
Kalkıştan 5 dakika sonra düşmüş. FlightRadar'da ise kalkıştan 1 dakika sonra uçağın sinyali kaybolmuş. Kaptan pilot "mayday" çağrısında bulunmuş.

Screenshot_20250612_164231_X.jpg

Son düzenleme:
  • Üzücü
Reactions: Yakamoz-Asi
  • Aynen
@Yakamoz-Asi @cokiyitvci

Yeni ortaya çıkan videoya göre uçak pistten teker kestikten 5 dakika sonra değil, 1 dakika sonra düşmüş.

242 yolcudan en az 1 yolcunun kurtulduğu kesinleşmiş.
Kazadan sağ kurtulan Ramesh Vishwaskumar Bucharvada, kaza anını anlattı. Ramesh, "Uçağın kalkışından otuz saniye sonra büyük bir gürültü oldu ve ardından uçak düştü. Her şey çok hızlı oldu" dedi.

Vefat sayısının 300'e yakın olmasının sebebi kuyruk kısmının Tıp Fakültesinin yemekhanesine düşmesi.

2 kisi kurtuldu diyen kaynaklar var, biri hastanede bulunmus, digeri ise 11A koltugunda oturuyormus sözde.
Sözlerini yazdığım bu yolcu 11A'da oturuyormuş.

Son düzenleme:
  • Beğendim
@Yakamoz-Asi @cokiyitvci

Yeni ortaya çıkan videoya göre uçak pistten teker kestikten 5 dakika sonra değil, 1 dakika sonra düşmüş.

Vefat sayısının 300'e yakın olmasının sebebi kuyruk kısmının Tıp Fakültesinin yemekhanesine düşmesi.

Evet gördüm nette. Çok üzücü. :(

@Yakamoz-Asi @cokiyitvci

Videoyu inceledin mi bilmiyorum ama ucak 1 dakika bile sonra degil, burnunu kaldiriyor düsüyor gibi duruyor. Güc kaybi var sanki, hic dogru dürüst havalanmiyor, yerden kesiliyor, sonra direk daliyor gibi.

Aynen, o 1 kisi sag salim kurtulmus. Ucagin konfigurasyonuna baktim, hemen business class'in bittigi siranin arkasi 11A bu ucakta. Cam kenari.

• Aynen
Reactions: Royal_Highness
Videoyu inceledin mi bilmiyorum ama ucak 1 dakika bile sonra degil, burnunu kaldiriyor düsüyor gibi duruyor. Güc kaybi var sanki, hic dogru dürüst havalanmiyor, yerden kesiliyor, sonra direk daliyor gibi.

Aynen, o 1 kisi sag salim kurtulmus. Ucagin konfigurasyonuna baktim, hemen business class'in bittigi siranin arkasi 11A bu ucakta. Cam kenari.
Uçak nasıl böyle kalkar kalkmaz düşer ya?