tabii @denizz19 dediği gibi patates gibiydi dur bulayım bir tane resmini
Dizi devam ederken ameliyatsız 60 kilo vermişti kulakları da kepçe olmuştuOha. 😱 Aynı kişi mi bu?
Dizi devam ederken ameliyatsız 60 kilo vermişti kulakları da kepçe olmuştu
Resimleri gördükçe şaşırmaya devam ediyorum abla. 😱 Cidden baya zayıflamış, hem de ameliyatsız.
Evet ben ameliyat oldu sanıyordum meğer ameliyatsız vermiş kilo
Ameliyatsız 60 kilo cidden çok fazla.. Nasıl verdi acaba?
Bencede diyetle ve sporlamı demişti ne ya
Normalde cevap vermezdim de ben bir kadına şakasına layığını bulmuş (dizinin yapım şirketi odaklı bir yorumdu) deyince bana demediğini bırakmamana rağmen şimdi sen de bu adama patates gibi diyorsun bir insana öyle denir mi çok ayıp.tabii @denizz19 dediği gibi patates gibiydi dur bulayım bir tane resmini
Normalde cevap vermezdim de ben bir kadına şakasına layığını bulmuş (dizinin yapım şirketi odaklı bir yorumdu) deyince bana demediğini bırakmamana rağmen şimdi sen de bu adama patates gibi diyorsun bir insana öyle denir mi çok ayıp.
Yaptığı diyeti söylesin de ben de vereyim kilo.
sen kilolu değilsin ya
Yok abla, kiloluyum ya.
Kırgın Çiçekler oyuncularımıza karışamazsın istediğimizi derizNormalde cevap vermezdim de ben bir kadına şakasına layığını bulmuş (dizinin yapım şirketi odaklı bir yorumdu) deyince bana demediğini bırakmamana rağmen şimdi sen de bu adama patates gibi diyorsun bir insana öyle denir mi çok ayıp.
Kırgın Çiçekler'de iyi oynuyordu ama burada daha oyunculuğunu belli edemeden dizi bitecek herhalde.