Youtube'da En Çok İzlenen Artık "Bangır Bangır"

Valla çok hızlı ilerledi, ben bekliyordum böyle bir gelişmeyi. Geçen yıl baya dinliyordum bu şarkıyı, şimdi dinlemiyorum ama kesinlikle hak edilmiş bir başarı. :) Hem şarkı, hem klip mükemmeldi.

Zamanında malum cevrelerce yapılan engellemelere rağmen Ozan'la calismaya basladigindan beri sürekli üstüne koyarak ilerliyor. Bu zirve de taclandirdi. :) :) Gerci kliplere cok para harciyor bu arti Dan Dan +400k tl tuttu yeni klip yok albüme :D Bu arada Muyap varken de en cok izlenen Yatcaz Kalkcaz Ordayim ile yine Gülşen'di.

@Since2011 Sıla'nın şarkıları her kesime hitap etmiyor bence sebebi buna bağlıyorum. Sıla'nın şarkıları yıllandıkça güzelleşen türden ama bu tarz şarkılar birkaç aya unutulup gidiyorlar fark bu. :)

@Since2011 Sıla'nın şarkıları her kesime hitap etmiyor bence sebebi buna bağlıyorum. Sıla'nın şarkıları yıllandıkça güzelleşen türden ama bu tarz şarkılar birkaç aya unutulup gidiyorlar fark bu. :)
Haklısın senin dediğin gibi herkese hitap etmiyor :).Mesele düğünlerde Sıla'nın müzikleri olmaz ama İrem Derici'nin müzikleri olur .