Youtube'da En Çok İzlenen Artık "Bangır Bangır"

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,360
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Youtube'da En Çok İzlenen Artık "Bangır Bangır"

Gülşen--150x150.jpg

Gülşen'in geçtiğimiz yaza damgasını vuran "Bangır Bangır" albümü ses getirmeye devam ediyor. Albümle aynı taşıyan çıkış parçası Bangır Bangır'ın klibi yayınlandıktan aylar sonra önemli bir rekoru ele geçirdi.

28 Nisan'da ilk kez yayınlanan klip 158 milyon izlenmeyi geçti ve Youtube'da en çok izlenen yerli video olma özelliğini ele geçirdi. Daha önce rekorun sahibi "Kalbimin Tek Sahibine" adlı şarkısıyla İrem Derici idi.

Sözü ve müziği Gülşen'e ait Bangır Bangır'ın düzenlemesi Ozan Çolakoğlu'na ait. Klip yönetmenliğini ise Metin Arolat yapmıştı.

İşte Youtube'da rekor kıran o şarkı ve klip:

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Gececegi belliydi zaten cok güzel bir sarki tebrikler gülsenime :D

şarkının çok abartıldığını düşünüyorum. bundan daha güzel en az 30 tane şarkı vardır. bu şarkının hakkettiği 40-45mydi. kalite olarak nereye gidiyoruz bilmiyorum.

Gülşenin belkide en kötü şarkısı ama fazla abartılı oranlar alıyor. Hiç memnun değilim bu durumdan lakin İrem Derici'nin tüm şarkılarına tercih ederim.:)

Gülşenin belkide en kötü şarkısı ama fazla abartılı oranlar alıyor. Hiç memnun değilim bu durumdan lakin İrem Derici'nin tüm şarkılarına tercih ederim.:)

Bangır Bangır çok iyi şarkıydı gerçekten. Daha güzelleri de vardı ama popüler olan Bangır Bangır'dı. Tebrikler şarkıya. :)

Bence harika şarkıydı. Gerek klibiyle, gerek farklı altyapısıyla Türk pop müziğinde hep anılacak şarkılardan bence. Rekora yakışır bir şarkı oldu bana kalırsa. :)

Pop müzikle fazla aram olmamasına rağmen bu şarkıyı en az 30 defa dinlemişimdir, kesinlikle hak edilmiş bir başarı. Tebrikler. :)

ayy vlla ben bu şarkının biraz abartıldığını düşünüyordum tamam bu yılın şarkısı bencede ama yinede genel olarak abartıldığında fikrim değişmedi gülşen of of şarkısının üstüne bence hala çıkamadı benim sevdiğim tek gülşen şarkısı of of tamam o şarkıdan sonrada çok hit çıkardı ama buna bangır bangırda dahil hala of of şarkısının üstüne bence çıkamadı:F

yazın heryerde çalıyordu ama sözlerinden hala hiçbişey anlamıyorum boş bir şarkı işte :D

Bence de kötü bir şarkı değil ama daha iyi müzik yapan insanların bu rakamlara ulaşmasını isterdim, neyse tebrikler :X

tebrikler gülşenime , kendisini iyi temsil edemedim ama canım sağolsun yeeaa. :tearsofjoy::tearsofjoy:

İrem Derici artık düşmeye başladı bir daha yükseleceğini sanmıyorum .Bu aralar çok tepki de görüyor.

Gülşen kaç senedir iyi hit kazanıyor,istikrarlı gidiyor. Sıla'nın onca hit olması gereken klipler varken hit olmuyor(Oluyorda öyle zirvede olmuyor) ,bu gibi klipler hit oluyor.

Sıla'nın acaba müzikleri farklı kanalda yayınlanıyor diye mi çok tıklanmıyor ?