Orada ben de bayağı güldüm hele Diyarbakır’da yaşadığını duyunca da şaşırdım.Ahahahaha Diyarbakır'la alakalı tütün sarma anısına falan kahkaha attım Özgür beyciğim.Tabii hemen benim de aklıma sen ve @Maskeli Fedai haini geldiniz.
Orada ben de bayağı güldüm hele Diyarbakır’da yaşadığını duyunca da şaşırdım.Ahahahaha Diyarbakır'la alakalı tütün sarma anısına falan kahkaha attım Özgür beyciğim.Tabii hemen benim de aklıma sen ve @Maskeli Fedai haini geldiniz.
Cidden şaşırtıcı, kısa süre de yaşamamış üstelik.Orada ben de bayağı güldüm hele Diyarbakır’da yaşadığını duyunca da şaşırdım.Sonrasındaki bırakamama muhabbeti de iyiydi.
Hahahah onu şimdi sen söyleyince hatırladım dün orayı izledikten sonra geri alıp tekrar izledim o anki tepkiler için.Cidden şaşırtıcı, kısa süre de yaşamamış üstelik.Ben en çok Nurhan hoca muhabbetine güldüm, "Artık Irak Allah rahmet eylesin" ahahahahahaha.
Ben de kanalı ilk takip etmeye başladığım zaman biraz itici buluyordum ama zamanla tarzına, esprilerine falan alıştıkça bu sefer de izlerken bol bol gülmeye başladım.Hahahah onu şimdi sen söyleyince hatırladım dün orayı izledikten sonra geri alıp tekrar izledim o anki tepkiler için.Zeynep’i başlarda hiç sevmezdim ama tüm videoları izledikçe ısındım şu an çoğu dediğinde istemsizce gülüyorum.
Gördüm bugün ama fazla ümitlenme.ALLAHUEKBER 😱 Sırada Menajerimi Ara var inş.@Özgür
https://twitter.com/x/status/1326458305288527872
https://twitter.com/x/status/1326592663882264576Gördüm bugün ama fazla ümitlenme.
Keşke seni de böyle paralasa Cansu.
Çok beklersin.Keşke seni de böyle paralasa Cansu.
Reklamını Mucize Doktor YouTube kanalında yapıyorlar genelde"Konuşanlar". Mutlaka bu kanalı takip edin. Saf komedi var içinde.
Ben de gece izlerim.
Tamam canım izleyince yorumlaşalım.Ben de gece izlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?