Spor Youssef En-Nesyri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oruç dolayısıyla performansı düştü deniyor. Doğruysa çok üzücü bir durum. İki maçta da sahada yoktu. Aşırı kolay pozisyonları bile kaçırdı...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Oruç dolayısıyla performansı düştü deniyor. Doğruysa çok üzücü bir durum. İki maçta da sahada yoktu. Aşırı kolay pozisyonları bile kaçırdı...
Öyle bir şey yok ya :A
Bitiriciliği çok zayıf kafayla gelecek de atacak da meziyetleri kısıtlı.

• Beğendim
Öyle bir şey yok ya :A
Bitiriciliği çok zayıf kafayla gelecek de atacak da meziyetleri kısıtlı.
2-3 hafta öyle demiyorduk. :A Vurduğu gol oluyordu. En üst seviye komple forvet bence ama iyiyse çok iyi, kötüyse çok kötü. Birkaç hafta önceki hali Real Madrid'e koy sırıtmaz.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
2-3 hafta öyle demiyorduk. :A Vurduğu gol oluyordu. En üst seviye komple forvet bence ama iyiyse çok iyi, kötüyse çok kötü. Birkaç hafta önceki hali Real Madrid'e koy sırıtmaz.
Büyük maçlarda hayalet gibi ya Tadic gibi. Attığı takımlara Enner Valencia da atıyordu şimdi :A
Önümüzde gs, Bjk maçları var orda da sırıtırsa sezon sonu 30-35'e Araplara satmak lazım bence.

• Beğendim
Büyük maçlarda hayalet gibi ya Tadic gibi. Attığı takımlara Enner Valencia da atıyordu şimdi :A
Önümüzde gs, Bjk maçları var orda da sırıtırsa sezon sonu 30-35'e Araplara satmak lazım bence.
Enner Valencia da iyiydi zaten. :A Samattalar Slimanilerden sonra falan bu adam iyidir her türlü ya. :A 35 civarı teklif gelirse satılabilir ama bulunabilir benzer kalitede başkası. Dzeko dede idare eder olmadı birkaç yıl daha. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx