'Your Honor' Uyarlaması Hakim'in Başrol Oyuncuları Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,125
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
61c826b04e3fe11818393b6c.jpg

96668237-24911028.jpg

'Your Honor' uyarlaması Hakim'in başrol oyuncuları belli Ooldu!

Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan hakimin, oğlunun bir suça karışmasının ardından oğlunu koruyabilmek için kendisini soktuğu zor durumu konu alan 'Your Honor' uyarlaması Hakim'in hazırlık çalışmaları devam ediyor.

ATV'de yayınlanacağı konuşulan Limon Film imzalı uyarlama dizinin başrollerini Erdal Beşikçioğlu ve Ebru Özkan paylaşacak.

Kaynak: Sina Koloğlu

Her tarafından elitlik fışkıran böyle bir ikilinin yeri ATV mi olmalıydı bu nasıl kader. :(

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Erdal Beşikçioğlunun hangi dizisi tuttu ki bu tutsun, kanal atv bile olsa çok az ihtimal veriyorum.

Atv den beklemeyeceğim kadar kaliteli bir ikili. Beklentimi yükseltti

ATV ve Limon Film 😕

Aklıma ATV'de olduğu için Şahin Tepesi, Limon Film olduğu için de Aşk ve Gurur, Düşler ve Umutlar geldi.

Off gerçek bir kadın yine harcanacak:( #şahintepesi

Erdal Beşikçioğlunu geçenlerde biriyle konuşmuştum.Belli bir kesim tarafından habire övülüyor ama adamın tutan dizisi yok :A Bu dizi tutsun desek de sınırlı bölüm sayısı var :F Keşke Haluk Bilginer olsaydı.

İki isim de harika, iki isim de mükemmel. :Z Büyük merakla bekliyorum detayları, tabi keşke Star'da olsaydı dizi.

Harika bir ikili olmuş. Erdal Beşikçioğlu umarım bu sefer şanssızlığını yener.

61c826b04e3fe11818393b6c.jpg

96668237-24911028.jpg

'Your Honor' uyarlaması Hakim'in başrol oyuncuları belli Ooldu!

Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan hakimin, oğlunun bir suça karışmasının ardından oğlunu koruyabilmek için kendisini soktuğu zor durumu konu alan 'Your Honor' uyarlaması Hakim'in hazırlık çalışmaları devam ediyor.

ATV'de yayınlanacağı konuşulan Limon Film imzalı uyarlama dizinin başrollerini Erdal Beşikçioğlu ve Ebru Özkan paylaşacak.

Kaynak: Sina Koloğlu
Bende sabırsızlıkla bekliyorum. Bu ara kitap uyarlaması ve yurtdışı dizi uyarlamaları tutuyor. Bakalım bu tutacak mı? Hakim dizisi oyuncu kadrosu netleştiğinde bakalım nasıl bir ekip karşımıza çıkacak.