Haddini aşan bir eleştiriydi...Her eleştiri yapan kovulacaksa ohooo..
Haddini aşan bir eleştiriydi...Her eleştiri yapan kovulacaksa ohooo..
Aynısını Muslera yapsa kovabilirler miydi? Ayrıca gayet de haklıydı, yönetim işini yapacak.Haddini aşan bir eleştiriydi...
Sen yöneticilere instagram ve Twitter da dolaşma da az da zeminle ilgilen diye eleştiri yapmayı kendinde hak buluyorsa, gayet tabii yönetim de bir yaptırım uygulayabilir.Aynısını Muslera yapsa kovabilirler miydi? Ayrıca gayet de haklıydı, yönetim işini yapacak.
Muslera bu kulübün efsanesidir. Yönetime sallasaydı da hiç kimse bir şey yapamazdı. Benim kasttettiğim bu işte kimse kimseyi kandırmasın güçleri Belhanda'ya yetti..Muslera ile Belhanda'nın son 2 sezon performansına bakarsak aynısını muslera yapmış olsaydı karşılığı bu şekilde olmazdı.
Adam doğruları söyledi diye kovuldu.Sosyal medya üzerinden yönetimi eleştirdiğini ne çabuk unuttun?
Tamam işte aynı fikirdeyiz.Adam doğruları söyledi diye kovuldu.
Aynı açıklamayı Mostafa Mohammed yapsa adamın evinin önünde çadır kurup her saat başı "Başka bir emriniz var mı efendimiz?" sorusunu sormak için zili çalarlardı.Sen yöneticilere instagram ve Twitter da dolaşma da az da zeminle ilgilen diye eleştiri yapmayı kendinde hak buluyorsa, gayet tabii yönetim de bir yaptırım uygulayabilir.
Bu da demek oluyor ki ne verdin ki,ne istiyorsun?Aynı açıklamayı Mostafa Mohammed yapsa adamın evinin önünde çadır kurup her saat başı "Başka bir emriniz var mı efendimiz?" sorusunu sormak için zili çalarlardı.
"MM bu açıklamayı yapsa adamın kölesi olurlardı." demek istiyorum.Bu da demek oluyor ki ne verdin ki,ne istiyorsun?
Onu sormadım,performans odaklı olduğunu söyledim."MM bu açıklamayı yapsa adamın kölesi olurlardı." demek istiyorum.
Daha ne yapsın adam.Onu sormadım,performans odaklı olduğunu söyledim.
Hangi konuda? Açıklama konusunda doğru olanı yaptı.Belhanda...
Peki Sosyal medyadan yönetimi eleştirmek doğru mu?Hangi konuda? Açıklama konusunda doğru olanı yaptı.
Sosyal medyadan hangi eleştiriyi yapmış?Peki Sosyal medyadan yönetimi eleştirmek doğru mu?
Yeni yönetimle ve Terim'in ipleri eline almasıyla birlikte Humeyni'nin İran'a dönüşü gibi tekrardan Galatasaray'a dönmesi gündemde olan futbolcudur...
Belhanda'nın gönderilmesi çok yanlıştı o süreçte, o vakitte. Ama bu saatten sonra geri getirilmesi de yanlış olur. Aranan kan değil ve yabancı sınırı da söz konusu olunca 11 için değmez.
Ama yine de 1 Milyon EURO civarı düşük maaşla sözleşme imzalamayı kabul ederse yedek kulübesi adına o kadar da itiraz edilecek bir transfer olmaz. Yine de gelmemesinden yanayım, ama gelirse de o kadar mesele etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?