HBO'da netflix içeriği gibi genişletmek için saçmalarsa şaşrimamKalite sorunu var çünkü. Olmuyor, yapamıyorlar artık.
HBO Max'i hala bekliyoruz.
HBO'da netflix içeriği gibi genişletmek için saçmalarsa şaşrimamKalite sorunu var çünkü. Olmuyor, yapamıyorlar artık.
HBO Max'i hala bekliyoruz.
Sanmıyorum ya, HBO kendini kolay kolay zedelemez.HBO'da netflix içeriği gibi genişletmek için saçmalarsa şaşrimam
inş cnm ya Hadi dizinin yorum sayfasını ac senSanmıyorum ya, HBO kendini kolay kolay zedelemez.
Theo bence gençlik dizilerinde oynamalıLove'ın Theo'dan yaş olarak daha küçük olduğu gerçeğini öğrendiğimden beri kimseye güvenim kalmadı. @Forumdash
Önce sor bakalım; Erinç bunu izledi miTheo bence gençlik dizilerinde oynamalı
------
Kaç haftadır sorucam sorucam hazır ikiniz de burdayken sorayım @The_Erinch @kerem
Han ile Joe birbirlerine benzemıyor mu
Takıntı yaptiği insanalrdan bişeyler caliyorlar. İkisi de kücükken öğretmenlerine zaafı vardi İkisii de sosyal ortamlardan izole ve kendilerini kabul ettirebiliyorlar
Nasıl yaa Dün akşamı dejavu ediyoruz şuanÖnce sor bakalım; Erinç bunu izledi mi
Aynısını yaptım Part 1 sonrası bir türlü devam edemedim sıkıldım ama yine 5 sezon çıktıktan sonra büyük ihtimalle diziyi bitireceğim Joe'nun sonu nasıl olacak ilk bölüm itibaren merak ettim.4. sezonu ilk 4 bölüm sonrası terk etmeye karar verdim.
Keşke tadında bitirselerdi diziyi. Bu sezonki tüm karakterler birbirinden itici. Bu sene zenginler arasında katil kim konulu çalışma yapmayanı dövüyorlar herhalde Hollywood'da. Knives Out 2 kadar kötü bir devam sezonu.