Aynen çok fena destek gördün o kadar destek gördün ki o gün forumdaydım resmi olarak yas ilan etmiştik
Yanlışın var koçero 1 ay sonra değil 5 ay sonra falan yönetime girdim. Ayırca bunu bugün 3.diyişim sen kimsin de seninle tartışmam gerekiyor yönetime girmek için. İstediğim zaman emekli olurum istediğim zaman da yönetime dönmek istiyorum derim. Çünkü geçmişim senin gibi değil tertemiz yani Ozan'a yönetime girmek istiyorum dediğim zaman yüzüm kızarmaz ama bence senin yüzün kızarır baya
Megolaman arkadaşım megolamaaaan arkadaşııım. Çok şükür sohbet ettiğim belirli bir grup var senin gibi her yerde ben imik verdim ben bu forum için ılmızsı ılmızım edebiyatı yapmıyorum ama üyelerin de bir sorunu olduğu zaman gerek özelden gerek yönetimden yardımcı oluyorum...
Kendini övmeyi seven biri değilim ama gerek forumda gerçek hayatta insanların sohbetiyle sevdiği, onlara yardımcı olan bir yapım var yani insanlar benle zoraki konuşmaz istedikleri için konuşur. Ama senin çevrende olan bazı insanlara Allah sabır versin senin gibi megolaman, egoist bir insanla muhatap olmak istemezdim
Ayrıca Ozan'ın yönetici alımında ya da rütbe yükselmesinde seni ciddiye aldığını düşünmüyorsun herhalde öyleyse buna birçok kişi güler
Neyse senin mahalle ağzı seviyene çok indim en iyisi yine seni görmezden gelmek... Bazı şeyleri konuşmuyoruz diye bilmiyoruz sanma. Ben şu anki yönetimden de adaletimizden de memnunum.
Senin ve arkadaşlarının bulunduğu yönetimde kadına edilen hakaret bile cezasız kalıyordu be yiğido... Siz arkadaş kayırma konusunda çığır açmış kişilersiniz. Millet konuşmuyor diye bazı şeyleri unutmuş değil o yüzden ikide bir eline fırsat geçtiğinde bu yönetime aklınca laf sokarsan benden de cevabını alırsın. Evet senin kadar katkım yok (skljgklsjklgjkls) Ama en azından arkadaş kayıran bir yapıda değilim asla.