Hoş geldin Furkan.Total fırtınası estiriyorum bugün Ab grubu soruları yarına.Şaka bir yana ne bileyim biraz işin kritik noktalarına parmak basıyorum. Gayet ilgi görüyor anketler.
@mrt-06 Forumda görevlerimden bir tanesi de o zaten.
Ayrıca anketer değil anketör.
Bir ara bizim arabayla yolculuktayız. Önümüzde bir kamyonet ve kamyonetin arkasında 3-4 tane erkekli kızlı çocuklar. Sanırım kusmuşlar mı ne yapmışlarsa artık o poşeti gülerek bizim arabanın üzerine fırlattılar.Küçükken evet poşet çıkarıyorduk direk.
Türkçe hataları düzeltmeyi çok severim ben de. Edebiyat öğretmeniyim ya.Hoş geldin Furkan.
AB sorularina meraklandımTotal fırtınası estiriyorum bugün Ab grubu soruları yarına.Şaka bir yana ne bileyim biraz işin kritik noktalarına parmak basıyorum. Gayet ilgi görüyor anketler.
Onu sorarsam kimse cevaplamaz hatta forumdan ban yerim amaAB sorularina meraklandım
Sor la sorOnu sorarsam kimse cevaplamaz hatta forumdan ban yerim ama
Tamam soru geliyor
Bir ara bizim arabayla yolculuktayız. Önümüzde bir kamyonet ve kamyonetin arkasında 3-4 tane erkekli kızlı çocuklar. Sanırım kusmuşlar mı ne yapmışlarsa artık o poşeti gülerek bizim arabanın üzerine fırlattılar.
Araba bırakması??Hayır araba tutması gibi sorunum yok.
dünyanın en şanslı insanı olduğunu biliyomuydunhiç kusmadım
nedense mide bulantısı denen şey bende hiçbir zaman olmadı.... 🙂🙂
Kusarken terleme üşütme filan oluyor mu? Çok dertli söyledingeçensene hastaneye kaldırırlarken kusmuştum
dünyanın en şanslı insanı olduğunu biliyomuydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?