Hoş geldin Furkan.Total fırtınası estiriyorum bugün Ab grubu soruları yarına.
Şaka bir yana ne bileyim biraz işin kritik noktalarına parmak basıyorum. Gayet ilgi görüyor anketler.
@mrt-06 Forumda görevlerimden bir tanesi de o zaten.
Ayrıca anketer değil anketör.![]()
Bir ara bizim arabayla yolculuktayız. Önümüzde bir kamyonet ve kamyonetin arkasında 3-4 tane erkekli kızlı çocuklar. Sanırım kusmuşlar mı ne yapmışlarsa artık o poşeti gülerek bizim arabanın üzerine fırlattılar.Küçükken evet poşet çıkarıyorduk direk.![]()
Türkçe hataları düzeltmeyi çok severim ben de. Edebiyat öğretmeniyim ya.Hoş geldin Furkan.![]()
![]()
AB sorularina meraklandımTotal fırtınası estiriyorum bugün Ab grubu soruları yarına.
Şaka bir yana ne bileyim biraz işin kritik noktalarına parmak basıyorum. Gayet ilgi görüyor anketler.
![]()
Onu sorarsam kimse cevaplamaz hatta forumdan ban yerim amaAB sorularina meraklandım![]()
Sor la sorOnu sorarsam kimse cevaplamaz hatta forumdan ban yerim ama![]()
Tamam soru geliyor
Bir ara bizim arabayla yolculuktayız. Önümüzde bir kamyonet ve kamyonetin arkasında 3-4 tane erkekli kızlı çocuklar. Sanırım kusmuşlar mı ne yapmışlarsa artık o poşeti gülerek bizim arabanın üzerine fırlattılar.![]()
Araba bırakması??Hayır araba tutması gibi sorunum yok.![]()
dünyanın en şanslı insanı olduğunu biliyomuydunhiç kusmadım
nedense mide bulantısı denen şey bende hiçbir zaman olmadı.... 🙂🙂
Kusarken terleme üşütme filan oluyor mu? Çok dertli söyledingeçensene hastaneye kaldırırlarken kusmuştum
dünyanın en şanslı insanı olduğunu biliyomuydun