O kadar düşmedik.oha link mi var?son dönemin modası link diye pet şişe resmi koymadığın için teşekkürler
O kadar düşmedik.oha link mi var?son dönemin modası link diye pet şişe resmi koymadığın için teşekkürler
Beraber katılalım mı yarışmaya?Abi çok iyi ya.
Ulan evrensel ahlak kuralları da mı kalmamış bu dünyada. İzdivaç programlarından yeterince tiksinirken bunu da yapmışlar demek. Genişlikte çığır açan bu hamleye gülemiyorum bile. Ağlanacak halimize gülmüş oluruz en fazla zaten...
Bu ne ki, Amerika’daki bir izdivaçta çaya çıkma yerine direkt halvete gidiyorlar, o anları izleyebiliyorsun üstelik.Dünya nereye gidiyor? Daha neler göreceğiz kim bilir..
Yaş sınırı varmış sen 18 oldun mu?Yarışma başvuru formunu doldurdum, umarım beni de alırlar.
Beraber katılalım mı yarışmaya?
16 nisanda oy bile kullandım sen ne diyorsun?Yaş sınırı varmış sen 18 oldun mu?
Tamam o zaman problem yok gidebiliriz.16 nisanda oy bile kullandım sen ne diyorsun?
Avatarlarımız kimin parlakçı olduğunu kanıtlıyor.Tamam o zaman problem yok gidebiliriz.Kızlardan yana sorun yaşamayız zaten sen parlakçı olduğun için kızlarla ben ilgilenirim erkekler sen.
O zaman orda elektrik alamadım muhabbeti yokBu ne ki, Amerika’daki bir izdivaçta çaya çıkma yerine direkt halvete gidiyorlar, o anları izleyebiliyorsun üstelik.Gerçi bu dediğim program kablolu kanalda ama bu programın devlet kanalında olması şaşırtıcı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?