Yiyeceklerde Ne Kadar Tuz Tüketiyorsunuz ?

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,444
Puanı
1,060
ben az braz serpiyorum ama bazı kişiler görüyorum tuzluğu olduğu gibi yediği şeye dökenler var :kiki::kiki:
pilav olur döner olur çorba olur herhangi bir yiyecek siz nekaar tuz tüketimi yapıyorsunuz 🙂🙂

Çok az, neredeyse hiç kullanmamaya çalışırım. :)
bir erkek olarak cevabına şaşırdım braz dürümcülerde dönere tüm tuzluğu boşaltyor nerdeyse erkekler veya bize yemeğe gelen misafirlerden yine erkekler pilava tuzluğu döküyor nerdeyse hahah :kiki::kiki:

Zararlı olduğunu biliyorum ama yine de çok fazla kullanıyorum. :)

Hatta parmağımı tuz kabuna batırıp öylece yediğim zamanlar hayliyle falzadır.:A

aaaa yok artıkkk bizim mutfakta öyle birşey yapsan vlla annem kafana terliği bende oklavayı geçirirdik :kiki::kiki::kiki:

Havur birde tuzu öyle yapmayı çok severim. Ekmek yapardı köyle annem şimdide poğoça o zamanlar hamur yoğururken yada kabarırken bir avuç yerdim.:F Tuzuda canım sıkıldıkça yaparım.:F

alça.jpg

:bhr::bhr:

Özür dilerim bilmiyordum. :bhr:
devamlı alış veriş yaptığım bir bakkalın kadın satıcısı çikolata falan alırken aşeriyormusun benim kızımda 3 aylık hamile gibi birşey söylemişti müşteride vardı hatta yerin dibine girdim vlla hahaha:kiki::kiki:

devamlı alış veriş yaptığım bir bakkalın kadın satıcısı çikolata falan alırken aşeriyormusun benim kızımda 3 aylık hamile gibi birşey söylemişti müşteride vardı hatta yerin dibine girdim vlla hahaha:kiki::kiki:
Hahah. :F Çikolatayı ben de çok severim.Özerlikle sütlü çikolata favorim.Hergün yerim. :A