Adamı yakıştırmadığın bir varlık kalmadı resmen 😱 @xemrexxx
kız böyle daha iyi garip yaratıklara benzetsin ya yakışıklı birine benzetseydi valla korumasız dışarı çıkamazdımHahha asıl görüntüsü bu gerçi büyülerle her şekle giriyor işte bin yıldır inmidir cinmidir ne oldu belli değil örnekte oldu gibi@xemrexxx
İstese de benzetemez senin gibi çirkinikız böyle daha iyi garip yaratıklara benzetsin ya yakışıklı birine benzetseydi valla korumasız dışarı çıkamazdım@serhatt @Forumdash
ayol kutup ayısı destereyi bile kadir inanırın gençliğine benzetiyor bu çiğdemdeki fandezi dünyası kimsede yokİstese de benzetemez senin gibi çirkini
Allah akıl fikir versinayol kutup ayısı destereyi bile kadir inanırın gençliğine benzetiyor bu çiğdemdeki fandezi dünyası kimsede yok
çoook erken başlıyor ve ben yokkenAmazon’umun yeni fantastik dizisi, üstelik Orlando Bloom’lu Carnival Row’undan da bir tanıtım geldi. Kanalı izlemeye başlayabilirsin artık...
Amazon’umun yeni fantastik dizisi, üstelik Orlando Bloom’lu Carnival Row’undan da bir tanıtım geldi. Kanalı izlemeye başlayabilirsin artık...
Bunun dışında Watchmen'in de fragmanı geldiçoook erken başlıyor ve ben yokkenOutlander havası aldımİzleyebilirm. Çok da aksiyonlu fantastik değil biraz üzüldüm.
Videoyu açmaya korkuyorum sen dizi bulma ayoll bulunanı izleBunun dışında Watchmen'in de fragmanı geldiBol bol dizi atıyorlar bu aralar önümüze, sıkıntı çekmeyiz artık yeni dizi bulmada@Harunnn60 @Çiğdem
En meşhur çizgi roman uyarlamalarından bu cahil şeyVideoyu açmaya korkuyorum sen dizi bulma ayoll bulunanı izle@dreamy @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx
Aaa senin sevdiklerin genelde en tuhaf diziler oluyor @xemrexxx dizileri gibiEn meşhur çizgi roman uyarlamalarından bu cahil şey
Dizi iyi bence ama türü sevenlere.Videoyu açmaya korkuyorum sen dizi bulma ayoll bulunanı izle@dreamy @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx
Watchmen süper kahraman konulu olduğu için pek ilgimi çekmiyor, zaman gösterir yine de.Bunun dışında Watchmen'in de fragmanı geldiBol bol dizi atıyorlar bu aralar önümüze, sıkıntı çekmeyiz artık yeni dizi bulmada@Harunnn60 @Çiğdem
Seveceğini tahmin etmiştim ne de olsa evladınım yani öngörebiliyorum bazı şeyleri.çoook erken başlıyor ve ben yokkenOutlander havası aldımİzleyebilirm. Çok da aksiyonlu fantastik değil biraz üzüldüm.
Konusu acsanızaBunun dışında Watchmen'in de fragmanı geldiBol bol dizi atıyorlar bu aralar önümüze, sıkıntı çekmeyiz artık yeni dizi bulmada@Harunnn60 @Çiğdem
Bunun yapım arkasını gösteren video da paylaşilmiş. Filmi var mı? İzliyim bendeWatchmen süper kahraman konulu olduğu için pek ilgimi çekmiyor, zaman gösterir yine de.Ben bunu bekliyorum fikir sahibi olmak için ileride filmini de izleyeceğim.
Ehh işte Outlander izlediğim için ilgimi çektiSeveceğini tahmin etmiştim ne de olsa evladınım yani öngörebiliyorum bazı şeyleri.
Attığım videoda hem kamera arkası hem de dizinin tanıtımı var. Birleştirmişler galiba.Konusu acsanızaGörseydim acardım
Bunun yapım arkasını gösteren video da paylaşilmiş. Filmi var mı? İzliyim bende
Ehh işte Outlander izlediğim için ilgimi çekti
Buna da bakılabilir de Watchmen'den beklentim daha yüksekWatchmen süper kahraman konulu olduğu için pek ilgimi çekmiyor, zaman gösterir yine de.Ben bunu bekliyorum fikir sahibi olmak için ileride filmini de izleyeceğim.
Ben açmıyorum konu, isteyen açsınKonusu acsanızaGörseydim acardım
Bunun yapım arkasını gösteren video da paylaşilmiş. Filmi var mı? İzliyim bende
Ehh işte Outlander izlediğim için ilgimi çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?