Yine Kitap Üçlemesi Yine HBO - His Dark Materials | HBO

Adamı yakıştırmadığın bir varlık kalmadı resmen 😱 @xemrexxx
Hahha asıl görüntüsü bu gerçi büyülerle her şekle giriyor işte bin yıldır inmidir cinmidir ne oldu belli değil örnekte oldu gibi :A :A :A @xemrexxx
depositphotos_193293964-stock-video-old-wizard-fantasy-fairy-tale.jpg

• Güldürdün
Reactions: dreamy and xemrexxx
Amazon’umun yeni fantastik dizisi, üstelik Orlando Bloom’lu Carnival Row’undan da bir tanıtım geldi. Kanalı izlemeye başlayabilirsin artık... :bhr:

çoook erken başlıyor ve ben yokken:( Outlander havası aldım:bhr: İzleyebilirm. Çok da aksiyonlu fantastik değil biraz üzüldüm.

• Beğendim
Reactions: dreamy
Amazon’umun yeni fantastik dizisi, üstelik Orlando Bloom’lu Carnival Row’undan da bir tanıtım geldi. Kanalı izlemeye başlayabilirsin artık... :bhr:

çoook erken başlıyor ve ben yokken:( Outlander havası aldım:bhr: İzleyebilirm. Çok da aksiyonlu fantastik değil biraz üzüldüm.
Bunun dışında Watchmen'in de fragmanı geldi :Z Bol bol dizi atıyorlar bu aralar önümüze, sıkıntı çekmeyiz artık yeni dizi bulmada :A @Harunnn60 @Çiğdem

Bunun dışında Watchmen'in de fragmanı geldi :Z Bol bol dizi atıyorlar bu aralar önümüze, sıkıntı çekmeyiz artık yeni dizi bulmada :A @Harunnn60 @Çiğdem
Watchmen süper kahraman konulu olduğu için pek ilgimi çekmiyor, zaman gösterir yine de. :D Ben bunu bekliyorum fikir sahibi olmak için ileride filmini de izleyeceğim. :A

Konusu acsanıza :A Görseydim acardım :A
Watchmen süper kahraman konulu olduğu için pek ilgimi çekmiyor, zaman gösterir yine de. :D Ben bunu bekliyorum fikir sahibi olmak için ileride filmini de izleyeceğim. :A

Bunun yapım arkasını gösteren video da paylaşilmiş. Filmi var mı? İzliyim bende:A

Seveceğini tahmin etmiştim ne de olsa evladınım yani öngörebiliyorum bazı şeyleri. :bhr:
Ehh işte Outlander izlediğim için ilgimi çekti:A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and dreamy

Bunun yapım arkasını gösteren video da paylaşilmiş. Filmi var mı? İzliyim bende:A

Attığım videoda hem kamera arkası hem de dizinin tanıtımı var. Birleştirmişler galiba. :D Dark Crystal adında filmi varmış, 1982 yapımı yani biraz eski. Dizi hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız. :A

• Harika
Reactions: Forumdash

Buna da bakılabilir de Watchmen'den beklentim daha yüksek :A

Ben açmıyorum konu, isteyen açsın :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961