Yeter sana bu kadar. Moralim bozuk zaten.Biraz daha devam et.
Yeter sana bu kadar. Moralim bozuk zaten.Biraz daha devam et.
Yeter sana bu kadar. Moralim bozuk zaten.
Kapa çeneni. Sakın bunu bir daha söyleme.belki buda 27'de ölür
Kapa çeneni. Sakın bunu bir daha söyleme.
Ben sana, Rihanna yakında ölür demedim.Iyy nasılmış.
Ben sana, Rihanna yakında ölür demedim.
5 yıl yakın olmasa da, ben onun ölümünü görmek istemiyorum. Beni anlaman gerekir.
Yok yok dünden beri IG'ya geri döndü. Vücudunda pek kötü bir şey göremedim ben. Yanlış alarm galiba.Tamam hassas günlerden geçiyormuş zaten smilers ekibi özür.
Yok yok dünden beri IG'ya geri döndü. Vücudunda pek kötü bir şey göremedim ben. Yanlış alarm galiba.
Ama herkes bu aralar onun üzgün ve yalnız olduğunu, sadece şarkı yazdığını söylüyor. Acaba ex sevgilisiyle ilgili bir gelişme mi var?
İyi değil işte. Demek ki baya mutsuz. Zaten ex sevgilisi yakın bir zamanda onun hakkında röportaj vermişti. Keşke yeniden çıksalar (Liam onu aldattığı halde, Miley ona kaç yıldır hala aşık.Bilmem.Şarkı yazması iyi bir gelişme.
İyi değil işte. Demek ki baya mutsuz. Zaten ex sevgilisi yakın bir zamanda onun hakkında röportaj vermişti. Keşke yeniden çıksalar (Liam onu aldattığı halde, Miley ona kaç yıldır hala aşık.)
Niye sevmeyelim ki Jennifer'ı ?Liamda çok yakışıklı değil niye o kadar aşıksa adamı önemli hissettiriyor Miley.Siz Jennifer Lawrance'sı da sevmezsiniz her halde dimi.
Niye sevmeyelim ki Jennifer'ı ?
Liam ile yakın Jennifer ve Miley'ye neler dedi bilmiyormusun.😱
Bilmiyorum ne dedi ??? 😱Liam ile yakın Jennifer ve Miley'ye neler dedi bilmiyormusun.😱
Bilmiyorum ne dedi ??? 😱
Amaaaaaaaaaaan, sanki tek soyunan Miley, ne kadar abartıyorlar şu çıplaklığı ya.Çıplak geziyor ya hani seninki kadınlık bir seks objesi haline getiriyor dedi.
Amaaaaaaaaaaan, sanki tek soyunan Miley, ne kadar abartıyorlar şu çıplaklığı ya.
Ben onu tanımıyorum bile be, hiçbir filmini izlemedim. Nefret edilmeyecek kadar değersiz biri gözümde.O çirkinden nefret et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?