Artık gelince hakkını helal edersin [emoji2]Kendi düşüncendir, saygı duyarım. Ben seni ilk baştan beri sever ve sayarım. Hiç hatanı da görmemişimdir, dediğin gibi hiç tartışmamız da olmadı. Neyse çok teşekkür ederim, sen de kendine çok iyi bak. Umarım yeniden görüşürüz.
Hahaha canım kanalim benim.Hoşçakal @Yiğitt merak etme Kanal D'ni bi güzel batırırım
Çok teşekkür ederim abla, sağolasın. Dualarına hepimizin ihtiyacı var. Kendind çok iyi bak sen de, yeniden görüşmek dileğiyle.
Yani onu izliyorum ya ondan öyle dedim onun hatrına bile olsa sen gitmemiş olsan da destek çıkarım kanalımaEyvallah kardeşim, sağolasın. İyi bak kendine, geldiğimde iyi bi üniversite haberini alırız inşallah.
Aşk olsun, benim hatrım yok mu?
Eyvallah kardeşim, sağolasın. Birlikte yaşadık bu heyecanı, Kaan vesilesiyle görüşmüş olacağız zaten. Sen de kendine iyi bak.
Kavga yok söz.
Eyvallah kardeşim, sağolasın. Uzun süredir birlikte yaşıyoruz bu heyecanı. Sen de kendine çok iyi bak, tavsiyelerimi de yerine getir.
Bi hakkım var mı, yok mu bilemem. Varsa helal olsun tabi ki.Artık gelince hakkını helal edersin [emoji2]
Yerim lan seni hemen de "kanalim" dermiş.Yani onu izliyorum ya ondan öyle dedim onun hatrına bile olsa sen gitmemiş olsan da destek çıkarım kanalıma
Ayıb ettin aslında ara ara uğra öyle çok konuşmazsada görüşelim forumdaHahaha canım kanalim benim.
Eyvallah, teşekkür ettim.
Foruma girmem pek mümkün olur mu bilmiyorum, sanmıyorum da. Gelince artık nasip olursaAyıb ettin aslında ara ara uğra öyle çok konuşmazsada görüşelim forumda
İnşallah diyelimForuma girmem pek mümkün olur mu bilmiyorum, sanmıyorum da. Gelince artık nasip olursa
süpersin vlla sayende @Yiğitt in askere gittiğini anlayacaklar biz @xemrexxx ile öyle anlatıkki gören çıplaklar kampına gidiyor sanardı çocuğuBir asker uğurlaması yapalım forumca ama sanaldan nasıl olacak ki neyse oynamalıklı halaylı bir müzik paylaşıyım. Sanaldan asker uğurlaması anca böyle olur.
Bu da benim çok sevdiğim bir türküdür BOZDOĞAN.
orada adamı dövüyorlar diye duyuyorum hep dayağı yiyince anlar sanırımBu saf hala Kanal D derdinde sanırım dediğin gibi partiye falan gidiyor sanıyor. Neyse öyle sansın heyecan yapmasın.
Şimdiki Yiğit ile askerden dönünce Yiğit nasıl olacak çok merak ediyorum arada ciddi farklar olabilir.orada adamı dövüyorlar diye duyuyorum hep dayağı yiyince anlar sanırım
orada adamı dövüyorlar diye duyuyorum hep dayağı yiyince anlar sanırım
Ne partisi beeŞimdiki Yiğit ile askerden dönünce Yiğit nasıl olacak çok merak ediyorum arada ciddi farklar olabilir.
Daha belli değil acemi 21 Ekim'de belli olacak. Bir iki gün erken/geç olabilir. 20-25 gün boyunca acemi, ardından usta birliğe dagıtacaklar.Hayırlısıyla git gel güzel kardeşim. Allah her zaman yardımcın olsun. Hakkım varsa da sonuna kadar helal olsun. Nerede yapacaksın? Şafak kaç?
Birde yurt dışına kaçarmışsın.Hayırlısı, yakın zamanda gelmemesi tercih sebebidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?