Yiğitt'ten Veda!

Hoşçakal @Yiğitt merak etme Kanal D'ni bi güzel batırırım

Artık gelince hakkını helal edersin [emoji2]

Çok teşekkür ederim abla, sağolasın. Dualarına hepimizin ihtiyacı var. Kendind çok iyi bak sen de, yeniden görüşmek dileğiyle.

Merak etme duasız bir günüm bile olmayacak tabii ki hepinize edeceğim
ben ederim kendime dikkat asıl sen orda kendine dikkat et olurmu

Yani onu izliyorum ya ondan öyle dedim onun hatrına bile olsa sen gitmemiş olsan da destek çıkarım kanalıma

süpersin vlla sayende @Yiğitt in askere gittiğini anlayacaklar biz @xemrexxx ile öyle anlatıkki gören çıplaklar kampına gidiyor sanardı çocuğu

Hayırlısıyla git gel güzel kardeşim. Allah her zaman yardımcın olsun. Hakkım varsa da sonuna kadar helal olsun. Nerede yapacaksın? Şafak kaç?

orada adamı dövüyorlar diye duyuyorum hep dayağı yiyince anlar sanırım
Şimdiki Yiğit ile askerden dönünce Yiğit nasıl olacak çok merak ediyorum arada ciddi farklar olabilir.
Ne partisi bee

Yani ortam nasıldır çok merak ediyorum, neler olacak o da ayrı merak. Ne duygularda olduğumu bilemezsiniz. Atacan seni de görecez.

Hayırlısıyla git gel güzel kardeşim. Allah her zaman yardımcın olsun. Hakkım varsa da sonuna kadar helal olsun. Nerede yapacaksın? Şafak kaç?
Daha belli değil acemi 21 Ekim'de belli olacak. Bir iki gün erken/geç olabilir. 20-25 gün boyunca acemi, ardından usta birliğe dagıtacaklar.

Eyvallah, sağolasın. Benim de hakkım varsa helal olsun, yeniden görüşmek dileğiyle.

Son düzenleme:
Hayırlısı, yakın zamanda gelmemesi tercih sebebidir.
Birde yurt dışına kaçarmışsın.
Duyumlarıma göre @denizz19 gitmeni bekliyormuş adminliği devr almak için.

Ama bence Deniz tek başına iktidar olmamalı en iyisi koalisyon diye düşünüyorum forum için.