yaşlanıyoruz işte 30 a merdiven dayadık öyle derlerAyne görüşeceğiz. Sabırsızlıkla bekliyorum. 🙄
Bir B12 lazım sana birde birisini taklit ediyon bazı mesajlarında anlarsın. O sendroma da yakalanmada.
yaşlanıyoruz işte 30 a merdiven dayadık öyle derlerAyne görüşeceğiz. Sabırsızlıkla bekliyorum. 🙄
Bir B12 lazım sana birde birisini taklit ediyon bazı mesajlarında anlarsın. O sendroma da yakalanmada.
Eyvallah, sağolasın. Kendine iyi bak, yeniden görüşmek dileğiyle. Yiyip geleyim hemen.Hadi hayırlı tezkereler, askerliği çabucak ye de hemen gel
Bak zaten birisinden kaçıyorum seninde son mesajların ona benzemeye başladı. Sakın yani ona göre aramızda ki her şey biter yani.yaşlanıyoruz işte 30 a merdiven dayadık öyle derler
hahah yok yok benim huyum kolay kolay değişmez 3 yıldır nasılsak öyleyiz işteBak zaten birisinden kaçıyorum seninde son mesajların ona benzemeye başladı. Sakın yani ona göre aramızda ki her şey biter yani.
Son mesajların şaşırttı beni bir an 30 yaşındasın sandım. 😛hahah yok yok benim huyum kolay kolay değişmez 3 yıldır nasılsak öyleyiz işte
Hahaha çok teşekkür ederim, halayı gelince hep birlikte çekeriz. Bensiz çekersen gebertirim seni .ssBir asker uğurlaması yapalım forumca ama sanaldan nasıl olacak ki neyse oynamalıklı halaylı bir müzik paylaşıyım. Sanaldan asker uğurlaması anca böyle olur.
Bu da benim çok sevdiğim bir türküdür BOZDOĞAN.
haklılık payım varSon mesajların şaşırttı beni bir an 30 yaşındasın sandım. 😛
Eyvallah kardeşim, sağolasın. Aynen, konuştuk zaten. Dediğim gibi güzel haberini görürüz inşallah. Kendine çok iyi bak, görüşmek dileğiyle.Özelden de konuştuk zaten ama buradan da yazayım. Kendine çok iyi bak kardeşim, benim için çok değerlisin. Umarım hiçbir sıkıntı yaşamadan dönersin.
Ben geleceğim dediysem.gelirim. Tabi dönüşte de iş hayatı başlayacak, pek aktif olur muyum eskisi gibi bilmiyorum ama her daim burada olacağım.Askerliğin zorunlu olmasını desteklemiyorum Türkiyede.Dünyanın en saçma olayı sırf bu yüzden şu iğrenç köyde 6 yıl kalıp sonra yurt dışında mı çalışsam acaba
Güle güle git güle güle gel inşallah güzel günler geçirirsin şu aralar askerlik çok tehlikede
Seni özleyeceğim ama genelde giden geri gelmiyor yani geliyor da aktif olmuyor tam bakalım
Bende iyi bakmaya çalışıyorum işte köy hayatı çok enteresanEyvallah kardeşim, sağolasın. Aynen, konuştuk zaten. Dediğim gibi güzel haberini görürüz inşallah. Kendine çok iyi bak, görüşmek dileğiyle.
Ben geleceğim dediysem.gelirim. Tabi dönüşte de iş hayatı başlayacak, pek aktif olur muyum eskisi gibi bilmiyorum ama her daim burada olacağım.
Eyvallah, çok teşekkür ederim. Sen de kendine çok iyi bak, görüşmek dileğiyle.
Şarkı da harika.
Yazını okudum da sen bir an önce özele geç. Üniversite kazanınca Kıbrıs deyince ne güzel demiştim de dediğin gibi değilmiş.Bende iyi bakmaya çalışıyorum işte köy hayatı çok enteresan
Duygu sömürüsü yapma, ben de seni seviyorum. Eyvallah kardeşim, görüşeceğiz zaten sıkıntı yok.Maalesef yaptık öyle bir hata. ss
Vedaları ben de sevmiyorum, ki geri döneceksin zaten aramıza, bu yüzden uzun uzun yazmayacağım.
Hayırlısıyla git gel kardeşim, sayılı gün çabuk geçer zaten. Allah yardımcın olsun, dikkat et kendine.
Mesajlarını bekliyor olacağım, atmazsan ne seni anarım ne de Kanal D'ye sahip çıkarım. ss
Seviliyorsun canısı.
Eyvallah abi. Askerlik bitince iş hazır gibi, o nedenle kısa yapıyorum. Yoksa yakın çevremde 12 ay yapmamı önerdiler. Gidip gelmem lazım anladığın. Çok teşekkür ederim, kendine iyi bak. Yeniden görüşmek dileğiyle.Belirli bir mesleğin yoksa, keşke 12 ay asteğmen olarak yapsaydın böylece rütbe bırakabilirdin. Güle güle git, Allah kaza bela göstermesin.
Eyvallah Utkucum, inşallah. Kendine iyi bak, geldiğimde yeniden görüşmek dileğiyle.Güle güle git güle güle gel Yiğit şimdiden hayırlı tezkereler dilerim umarım kazasız belasız görevini tamamlayıp aramıza dönersin 😉
Eyvallah Çiko, sağolasın. Bensiz sıkıcı olacak ama siz canlandırirsiniz, uzun süredir biliyordun sonuçta gideceğimi. Hem sana parlakları bırakıyorum @vadikızı ile birlikte, rahat rahat kullanın.
Hahaha aynen Emrecigim, dua et de yakışıklı bulmayayım orada. Gelince seninkilere kalmak lazım. Kendine iyi bak, kimseye de aldırma. Aynen devam. Görüşmek dileğiyle yeniden.
Tek artısı tıp olması okuduğum şeyin başka bişeyi yokYazını okudum da sen bir an önce özele geç. Üniversite kazanınca Kıbrıs deyince ne güzel demiştim de dediğin gibi değilmiş.
Çok teşekkür ederim abla, sağolasın. Dualarına hepimizin ihtiyacı var. Kendind çok iyi bak sen de, yeniden görüşmek dileğiyle.Canım benim yiğitim paşam güle güle git hayırlısı ile git gel bu bir veda değil
küçük bir ara ablam seni özlücez rabbim seni ve tüm askerlerimizi o hainlerden
korusun kollasın seni ve tüm seninle beraber gidecek olan askerlerimiz yüce rabbime
emanet ediyorum sizler için bol bol dua edeceğim en büyük asker bizim asker
şimdiden hayırlı teskereler ablamm