destere yok şu an, seneye artık gibiDaha süren varmış 20 kasıma kadar konuğu belirleme destere gelirse onu al 3 yıllık reyting alırsın bir 3 yıl daha o para sana yayın yapmadan yeter@mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati
Eyvallah kardeşim benim.Heyecanla Bekliyoruz Yiğit'imm
gelecek inş 20 kasımdan öncedestere yok şu an, seneye artık gibi
Eyvallah kardeşim benim.
Eyvallah canım.Bekliyoruz.
O kadar aşkım bebişim yaptınız, bir ulaşım adresiniz bile yok. SKANDAL.gelecek inş 20 kasımdan önce
Ayoll herif nerede ikamet ediyor bilinmiyorkiEyvallah canım.
O kadar aşkım bebişim yaptınız, bir ulaşım adresiniz bile yok. SKANDAL.
@pompy ve @destere arasında akrabalık bağı olabilir, şaşırmam.Ayoll herif nerede ikamet ediyor bilinmiyorki
malatyalıymış istanbulda yaşıyormuş yazları edirneye gidiyormuş birbirinden ayrı 3 yerbirde üstelik @pompy lübnana gidiyor diyor destere için@mrt-06 @Harunnn60 @XanTier
Şükürler olsun bir şey biliyoruz hakkında.adını biliyoruz
gece gece aklımı bulandırdın cidden bu çocuk hakkında ne biliyorum 4 yıldır adından başka 😱😱😱 @Harunnn60 @mrt-06Şükürler olsun bir şey biliyoruz hakkında.
Adı Selimi seni istiyor. Senin de gözün onda, başka bilgimiz yok.gece gece aklımı bulandırdın cidden bu çocuk hakkında ne biliyorum 4 yıldır adından başka 😱😱😱 @Harunnn60 @mrt-06
Kanka iş güç pek uğraşamam maalesef, ara sıra özel günlerde yayınlamayı düşünüyorum ama.Merakla bekliyoruz ama neden devam etmiyor@Yiğitt
O zaman güzel bir bölüm bekliyoruzKanka iş güç pek uğraşamam maalesef, ara sıra özel günlerde yayınlamayı düşünüyorum ama.
Bomba açıklamalarımla sizlerleyim.Programımızın üçüncü yılına özel bölümüne özel sohbeti ve bilinmeyenleriyle @mrt-06 konuk olacak. Çarşamba yayındayız.
@Çiğdem- @Thequeer @Aserat @MayısKralı @S.G.A.T. @MasacRE- @xBUGRAx @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @Tolstoyevski @Ahmed @XanTier @Billy Kane @sokak sanati @Forumdash @Shamkhal @mesmeso61 @Sherlock @xemrexxx@batuhankaralar @dreamy @HachiKo @gözlemci @ozmoturk @tolgab @turkuazz @DarkLegenD @Seviyor sevmiyor
Beni ani bi kararla moderatör yaptığını bu programda açıklayacaksın değil mi?Bomba açıklamalarımla sizlerleyim.
Sendeki bu umut kimsede yok.Beni ani bi kararla moderatör yaptığını bu programda açıklayacaksın değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?