destere yok şu an, seneye artık gibiDaha süren varmış 20 kasıma kadar konuğu belirleme destere gelirse onu al 3 yıllık reyting alırsın bir 3 yıl daha o para sana yayın yapmadan yeter @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati
Eyvallah kardeşim benim.Heyecanla Bekliyoruz Yiğit'imm
gelecek inş 20 kasımdan öncedestere yok şu an, seneye artık gibi
Eyvallah kardeşim benim.
Eyvallah canım.Bekliyoruz.
O kadar aşkım bebişim yaptınız, bir ulaşım adresiniz bile yok. SKANDAL.gelecek inş 20 kasımdan önce
Ayoll herif nerede ikamet ediyor bilinmiyorkiEyvallah canım.
O kadar aşkım bebişim yaptınız, bir ulaşım adresiniz bile yok. SKANDAL.
@pompy ve @destere arasında akrabalık bağı olabilir, şaşırmam.Ayoll herif nerede ikamet ediyor bilinmiyorki
malatyalıymış istanbulda yaşıyormuş yazları edirneye gidiyormuş birbirinden ayrı 3 yer birde üstelik @pompy lübnana gidiyor diyor destere için @mrt-06 @Harunnn60 @XanTier
Şükürler olsun bir şey biliyoruz hakkında.adını biliyoruz
gece gece aklımı bulandırdın cidden bu çocuk hakkında ne biliyorum 4 yıldır adından başka 😱😱😱 @Harunnn60 @mrt-06Şükürler olsun bir şey biliyoruz hakkında.
Adı Selimi seni istiyor. Senin de gözün onda, başka bilgimiz yok.gece gece aklımı bulandırdın cidden bu çocuk hakkında ne biliyorum 4 yıldır adından başka 😱😱😱 @Harunnn60 @mrt-06
Kanka iş güç pek uğraşamam maalesef, ara sıra özel günlerde yayınlamayı düşünüyorum ama.Merakla bekliyoruz ama neden devam etmiyor @Yiğitt
O zaman güzel bir bölüm bekliyoruzKanka iş güç pek uğraşamam maalesef, ara sıra özel günlerde yayınlamayı düşünüyorum ama.
Bomba açıklamalarımla sizlerleyim.Programımızın üçüncü yılına özel bölümüne özel sohbeti ve bilinmeyenleriyle @mrt-06 konuk olacak. Çarşamba yayındayız.
@Çiğdem- @Thequeer @Aserat @MayısKralı @S.G.A.T. @MasacRE- @xBUGRAx @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @Tolstoyevski @Ahmed @XanTier @Billy Kane @sokak sanati @Forumdash @Shamkhal @mesmeso61 @Sherlock @xemrexxx@batuhankaralar @dreamy @HachiKo @gözlemci @ozmoturk @tolgab @turkuazz @DarkLegenD @Seviyor sevmiyor
Beni ani bi kararla moderatör yaptığını bu programda açıklayacaksın değil mi?Bomba açıklamalarımla sizlerleyim.
Sendeki bu umut kimsede yok.Beni ani bi kararla moderatör yaptığını bu programda açıklayacaksın değil mi?