Neden olmasın niyetinde ciddiysen.Teşekkür ederim.
Sana da ayrı bir program yaparım, ister misin?
Neden olmasın niyetinde ciddiysen.Teşekkür ederim.
Sana da ayrı bir program yaparım, ister misin?
Tamam düşün düşün. O zamana kadar Parlak Takımı var zaten.İşim gücüm var, eskisi gibi boş değiliz ki.Yoğunum yani, bunu nasıl yapacam onu düşünüyorum kara kara.
Ciddiyim ama bu aralar depresyondayım, niyeyse sıkıntıda hissediyorum. Kendime geleyim, bir şeyler düşünürüm kanalına. Yalnız yüksek reytinglerden sorumlu değiliz.
Etkileşime geçeriz 2018'de.Tamam düşün düşün. O zamana kadar Parlak Takımı var zaten.
İşim gücüm var, eskisi gibi boş değiliz ki.Yoğunum yani, bunu nasıl yapacam onu düşünüyorum kara kara.
Ciddiyim ama bu aralar depresyondayım, niyeyse sıkıntıda hissediyorum. Kendime geleyim, bir şeyler düşünürüm kanalına. Yalnız yüksek reytinglerden sorumlu değiliz.
Kanal aç sende, sana da börtü böcek programı yaparım.Yapmasanda olur çok beğenmedim kanalı. Tüm kanal sahipleri ile kavgalıyım @batuhankaralar hariç onunlada az kaldı.
Kanal aç sende, sana da börtü böcek programı yaparım.
O yol başka yerlere gider.Ben kanal açsam zirve garanti.İlk @Ahmed 'i transfer ederim çok entrika dolu kardeşim ne istese veririm
Baktım da üstünden geçtim bakacaktım zaten yineO yol başka yerlere gider.İlk beni transfer edeceksin de ben iki kanalda birden boy gösteriyorum. Bu derece başarı benimki.Mükemmelim yaa.
Bende etiket gitmeyince mesajı düzenleyip yeniden yazacaktım, mübarek görmüşsün hemen.Baktım da üstünden geçtim bakacaktım zaten yineBekliyoruz bakalım Ne diyim
Her şeyi de askerliğe bağlamayın laBende etiket gitmeyince mesajı düzenleyip yeniden yazacaktım, mübarek görmüşsün hemen.
Askere gitmeden son program okursun, kaliteyle ayrılırsın.
Hassas noktandan vurmaya çalışıyoruz, ne yapalım. Severiz ülke olarak duygu sömürüsünü.Her şeyi de askerliğe bağlamayın la
O yol başka yerlere gider.İlk beni transfer edeceksin de ben iki kanalda birden boy gösteriyorum. Bu derece başarı benimki.Mükemmelim yaa.
@Harunnn60 söyle var mısın?Nereye gidecek onu anlamadım. Ben @XanTier değilim öyle isteklerde bulunamaz
Sen ve @Harunnn60 zaten direk ortak olursunuz. %51 hisse benim olur ama
@GunesinOglu bi şekilde hortlar @Çiğdem- 'in yarışmayı kapar yeni sunucuya devredip kanala alırım. Her şey benim olur
Rahatım bozmayın şu rahatlığıHassas noktandan vurmaya çalışıyoruz, ne yapalım. Severiz ülke olarak duygu sömürüsünü.
İyi, benim forumdaki 4. yılımı da göreceksin o zaman.13 Aralık kanka
Aynen görürümİyi, benim forumdaki 4. yılımı da göreceksin o zaman.
Daha 1 ay varmış, rahat ol o zaman.
Daha süren varmış 20 kasıma kadar konuğu belirleme destere gelirse onu al 3 yıllık reyting alırsın bir 3 yıl daha o para sana yayın yapmadan yeterUğraşamam, vaktim yok o kadar.
Sadece üçüncü yılına özel bir bölüm olsun istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?