Neden olmasın niyetinde ciddiysen.Teşekkür ederim.
Sana da ayrı bir program yaparım, ister misin?![]()
Neden olmasın niyetinde ciddiysen.Teşekkür ederim.
Sana da ayrı bir program yaparım, ister misin?![]()
Tamam düşün düşün. O zamana kadar Parlak Takımı var zaten.İşim gücüm var, eskisi gibi boş değiliz ki.Yoğunum yani, bunu nasıl yapacam onu düşünüyorum kara kara.
![]()
Ciddiyim ama bu aralar depresyondayım, niyeyse sıkıntıda hissediyorum. Kendime geleyim, bir şeyler düşünürüm kanalına. Yalnız yüksek reytinglerden sorumlu değiliz.![]()
Etkileşime geçeriz 2018'de.Tamam düşün düşün. O zamana kadar Parlak Takımı var zaten.![]()
İşim gücüm var, eskisi gibi boş değiliz ki.Yoğunum yani, bunu nasıl yapacam onu düşünüyorum kara kara.
![]()
Ciddiyim ama bu aralar depresyondayım, niyeyse sıkıntıda hissediyorum. Kendime geleyim, bir şeyler düşünürüm kanalına. Yalnız yüksek reytinglerden sorumlu değiliz.![]()
Kanal aç sende, sana da börtü böcek programı yaparım.Yapmasanda olur çok beğenmedim kanalı. Tüm kanal sahipleri ile kavgalıyım @batuhankaralar hariç onunlada az kaldı.![]()
Kanal aç sende, sana da börtü böcek programı yaparım.![]()
![]()
O yol başka yerlere gider.Ben kanal açsam zirve garanti.İlk @Ahmed 'i transfer ederim çok entrika dolu kardeşim ne istese veririm
![]()
Baktım da üstünden geçtim bakacaktım zaten yineO yol başka yerlere gider.İlk beni transfer edeceksin de ben iki kanalda birden boy gösteriyorum. Bu derece başarı benimki.
Mükemmelim yaa.
![]()
Bende etiket gitmeyince mesajı düzenleyip yeniden yazacaktım, mübarek görmüşsün hemen.Baktım da üstünden geçtim bakacaktım zaten yineBekliyoruz bakalım Ne diyim
![]()
Her şeyi de askerliğe bağlamayın laBende etiket gitmeyince mesajı düzenleyip yeniden yazacaktım, mübarek görmüşsün hemen.
Askere gitmeden son program okursun, kaliteyle ayrılırsın.![]()
Hassas noktandan vurmaya çalışıyoruz, ne yapalım. Severiz ülke olarak duygu sömürüsünü.Her şeyi de askerliğe bağlamayın la![]()
O yol başka yerlere gider.İlk beni transfer edeceksin de ben iki kanalda birden boy gösteriyorum. Bu derece başarı benimki.
Mükemmelim yaa.
![]()
@Harunnn60 söyle var mısın?Nereye gidecek onu anlamadım. Ben @XanTier değilim öyle isteklerde bulunamaz
Sen ve @Harunnn60 zaten direk ortak olursunuz. %51 hisse benim olur ama
@GunesinOglu bi şekilde hortlar @Çiğdem- 'in yarışmayı kapar yeni sunucuya devredip kanala alırım. Her şey benim olur![]()
Rahatım bozmayın şu rahatlığıHassas noktandan vurmaya çalışıyoruz, ne yapalım. Severiz ülke olarak duygu sömürüsünü.![]()
İyi, benim forumdaki 4. yılımı da göreceksin o zaman.13 Aralık kanka![]()
Aynen görürümİyi, benim forumdaki 4. yılımı da göreceksin o zaman.
Daha 1 ay varmış, rahat ol o zaman.![]()
Daha süren varmış 20 kasıma kadar konuğu belirleme destere gelirse onu al 3 yıllık reyting alırsın bir 3 yıl daha o para sana yayın yapmadan yeterUğraşamam, vaktim yok o kadar.
Sadece üçüncü yılına özel bir bölüm olsun istedim.![]()