Yiğitt, 75.000'ler Kulübünde! | Bu Kulübe Giren 8. Kişi! :)

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
Evet arkadaşlar, herkese merhabalar. 75.000 mesajı aşmış da geçmişiz ama inanın hiç fark etmedim, bugün tesadüfen görünce konuyu da kendim açmak istedim. Yine kısaca bir şeyler karalayayım...

2013 yılında üye olmuş olsam da 2014 yılının Mayıs ayı civarlarıydı sanırım, o dönem aktif olmaya başlamış ve epey mesaj yazmaya başlamıştık. O dönem forum kalabalık olduğu için epey mesaj da yazıyorduk, tabi forumdaki herkesin haftalık mesajı epey yüksekti. Zaman geçti, çoğu eski üyelerimiz maalesef aramızdan ayrıldı. Bu 75.000 mesaja dokunan, karşılıklı sohbetler ettiğimiz, yeri geldiği zaman tartıştığımız, post kastığımız herkese teşekkürler! (Galiba bu da girdiğim son kulüp gibi görünüyor, haftalık mesaj sayımla 80.000'ler kulübüne varacağımı hiç sanmıyorum, sağlık olsun diyelim...)

Forumda bu kulübe giren 8. kişiymişim, ona baktım az önce. O zaman ne diyelim? Hep beraber nice sağlıklı, güzel, mutlu, huzurlu senelerimiz ve mesajlarımız olsun!

Tebrik ederim canım.
Nice güzel mesajların olsun.
Forumda beraber geçireceğimiz nice güzel günlere ve nice güzel mesajlara.

Hediyelerin.

Reactions: Yiğitt
Reactions: Özgür
Tebrik ederim daha fazla mesajlar da yazman dileğiyle. 75 bin cidden güzel bir sayı.

Hediyelerin

Seni de engelliyorum, sen de gittin...

(bknz: burçlara inanan insan)
Benim yükselenim de aslan ama, deme öyle... İnanıyorum tabi, aslan burcunun her türlü özelliğini karşılıyorum. Sen de kesin ikizlersindir. Aslında burçlar hakkında fazla bilgim de yok, en sevimsizi hangisiyse sen osundur kesin.

Reactions: DarkLegenD
Yoo, Koç burcuyum ve burcumla gurur duyuyorum. 🤭 🤗

75bin kere seni Tebrik ederim.Burcu Aslan 🦁 Kendisi Kanarya olan forumdaşım.İşte hediyelerin