Ben hediyeden başka bişey görmedim paketteSeninkine bomba koydum
Ben hediyeden başka bişey görmedim paketteSeninkine bomba koydum
Teşekkürler canım benim, hediyelerim çok güzel. Hep birlikte inşallah.@Yiğitt çim nice 65.000lere,hep forumda olman dileğiyle
Bu da Kanal D'nin en iyi olduğu dönemlerden bir tanıtım
Görüntü pek net değil ama idare der
Tebrikler giiu @Yiğitt bu da hediyen @Çiğdem- ve @serhatt görmeden aç paketi bence @dizi kolik le @vadikızı da göz dikebilir
Ekli dosyayı görüntüle 61127 Ekli dosyayı görüntüle 61128
Teşekkür ederim, sağ olasın.
Teşekkürler Çiğdem, hediyelerim çok iyiymiş. Konu için de teşekkürler, ben açmayı düşünüyordum ama unuttum gitti.
Forumumuzun en çok sevilen üyelerinden ve başarılı Süper Mod'larından olan @Yiğitt 65.000'ler Kulübüne girdi .Kendisini kutluyor başarılarının devamını diliyorum
Forumun en eğlenceli ve foruma en çok katkı sağlayan kişilerden birisi , çok anlatmama gerek yok forumda herkes hemen hemen sever sayar özellikle sohbetlerinde en çok keyif aldığım kişilerden biliyor zaten
Senin için seçim yapması zor olsa gerek , bugünün hatrına hepsini alabilirsin
Adet Mustim En sevdiğin dizide çalan bir şarkımızı hediye edecem Kadere Bak izle ve dinle
@mrt-06 @Bully @xemrexxx @kerem @serhatt @cookies @Billy Kane @xBUGRAx @Sherlock @S.G.A.T. @denizz19 ve tüm forum halkı
Aaa olurmu öyle kendin açmak kimsesiz gibi en sevmedim şeyTeşekkürler Çiğdem, hediyelerim çok iyiymiş. Konu için de teşekkürler, ben açmayı düşünüyordum ama unuttum gitti.
Yeni sezonu yaparsak hepimizi banlayıp göz ardı ederler, düşün onu biraz.Tebrikler nice güzel mesajlara. @Yiğitt
Hediye olarak Parlak Takımı'nın ilk bölümünde yorumladığımız iki ismi vermek istiyorum. İnşallah yeni sezonu yapacağım bir gün.
Aslında tam da reytingler de yayınlanmazken ve herkes almışken yani böyle bir zamanda ihtiyaç var da yaz bitecek. Kısmetse 2019’a.Yeni sezonu yaparsak hepimizi banlayıp göz ardı ederler, düşün onu biraz.
Teşekkürler aşkım, hep birlikte güzel mesajlara inşallah. Hediyelerim de harika.
Teşekkürler, sağ olasın.