Yiğitt 65.000'ler Kulübünde!

@Yiğitt çim nice 65.000lere,hep forumda olman dileğiyle :bhr: :bhr:

Bu da Kanal D'nin en iyi olduğu dönemlerden bir tanıtım :D
Görüntü pek net değil ama idare der :D

images

images

kanald-640x320.jpg

Forumumuzun en çok sevilen üyelerinden ve başarılı Süper Mod'larından olan @Yiğitt 65.000'ler Kulübüne girdi .Kendisini kutluyor başarılarının devamını diliyorum :bhr::bhr::bhr:

Forumun en eğlenceli ve foruma en çok katkı sağlayan kişilerden birisi , çok anlatmama gerek yok forumda herkes hemen hemen sever sayar özellikle sohbetlerinde en çok keyif aldığım kişilerden biliyor zaten :Z:Z:Z

Senin için seçim yapması zor olsa gerek , bugünün hatrına hepsini alabilirsin :A :A :A
maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg

Adet Mustim :A En sevdiğin dizide çalan bir şarkımızı hediye edecem Kadere Bak izle ve dinle :Z:Z:Z

@mrt-06 @Bully @xemrexxx @kerem @serhatt @cookies @Billy Kane @xBUGRAx @Sherlock @S.G.A.T. @denizz19 ve tüm forum halkı :Z:Z:Z
Teşekkürler Çiğdem, hediyelerim çok iyiymiş. Konu için de teşekkürler, ben açmayı düşünüyordum ama unuttum gitti. :X

Teşekkürler Çiğdem, hediyelerim çok iyiymiş. Konu için de teşekkürler, ben açmayı düşünüyordum ama unuttum gitti. :X
Aaa olurmu öyle kendin açmak kimsesiz gibi en sevmedim şey :A :A :A

Köyde olmasam hemen açardım gelince fark ettim hemen beğenmene sevindim :Z

Tebrikler nice güzel mesajlara. :D @Yiğitt

Hediye olarak Parlak Takımı'nın ilk bölümünde yorumladığımız iki ismi vermek istiyorum. İnşallah yeni sezonu yapacağım bir gün. :A

blog-nick-bateman-for-damat-ss-2015-6.jpg

23582.png

Tebrikler nice güzel mesajlara. :D @Yiğitt

Hediye olarak Parlak Takımı'nın ilk bölümünde yorumladığımız iki ismi vermek istiyorum. İnşallah yeni sezonu yapacağım bir gün. :A

blog-nick-bateman-for-damat-ss-2015-6.jpg

23582.png
Yeni sezonu yaparsak hepimizi banlayıp göz ardı ederler, düşün onu biraz. :A

Teşekkürler aşkım, hep birlikte güzel mesajlara inşallah. Hediyelerim de harika. :bhr:

Yeni sezonu yaparsak hepimizi banlayıp göz ardı ederler, düşün onu biraz. :A

Teşekkürler aşkım, hep birlikte güzel mesajlara inşallah. Hediyelerim de harika. :bhr:
Aslında tam da reytingler de yayınlanmazken ve herkes almışken yani böyle bir zamanda ihtiyaç var da yaz bitecek. Kısmetse 2019’a. :A