cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,307
- Puanı
- 1,060
Kusura bakma dün yazamadım. Programı çok sevdim dün baya iyiydi. Kötüleri sona saklamışlarSonradan birkaç isim daha hayır aldılar.![]()
Çok düşmüş, seyirci yine şaşırtmadı.Kusura bakma dün yazamadım. Programı çok sevdim dün baya iyiydi. Kötüleri sona saklamışlar![]()
Hazır mıyız? Yeni bölüm bugün 21.00'den sonra başlayacak.Kusura bakma dün yazamadım. Programı çok sevdim dün baya iyiydi. Kötüleri sona saklamışlar![]()
Bölüm çok iyiydi ama reytingleri çok kötü. Hevesim kırıldı.Bölüm çok iyi akıyor. Salı günleri daha iyi gidiyoruz, yarın artarız. @Gizmen
Birden düştü şaka gibi bu seyirci.Bölüm çok iyiydi ama reytingleri çok kötü. Hevesim kırıldı.
Umarım reytingi artar.
İnşallah, artarsa öbür yaz yine başlar. ❤️Umarım reytingi artar.
Yeni bölüm tanıtımı da çok iyiydi. Gördün mü? Yarın da çok iyi kişiler var. Artarız inşallah. ❤️Buna bayıldım ben. Kesinlikle harikaydı. Görsel şölen.
Evet fragman harika yarın çok daha iyi gelecek bölüm. Çocuk son anda sakatlanıyordu sahneden atlayanYeni bölüm tanıtımı da çok iyiydi. Gördün mü? Yarın da çok iyi kişiler var. Artarız inşallah. ❤️
Evet ya Allah'tan kötü bir şeyi yok çok. Nazara geldiler.Evet fragman harika yarın çok daha iyi gelecek bölüm. Çocuk son anda sakatlanıyordu sahneden atlayan
Kesinlikle. Gösterileri çok iyiydi. Seyir zevki yüksekti.Evet ya Allah'tan kötü bir şeyi yok çok. Nazara geldiler.![]()