Adamın verdiği linkte fiyata dair bişey göremedimÜstte attığım kişinin kaynağı vardı ama bunun yok. Amacım karsı çıkmak degil de kaynağı olmayan twitleri baz almıyorum ben. ?
İnsanların hayatta kalması yeterli. Herhangi bir şeyin gündemi meşgul etmesine gerek yok. Malum kitlenin standartları çok düştü. Ertesin gün de hayattalarsa bu onlar için iyi bir şey ve 1 gün daha hayatta kalabiliyorlarsa hükümet sayesindedir.Bir de böyle bir şey gördüm. Bu konu baya bir kamuoyunu oyalar. İşsizlik, ekonomi ve zam gibi konularda hem otomobil hem de kanal istanbulla gündem dışında kaldı...
%50'lik dilimi neye dayanarak verdin. Daha bu sadece tanıtım aracı, fabrikası kurulur üretilmeye başlar o zaman görürüz ama şimdiden bu tarz eleştiri yapmak yersiz. Bu bildiğin maket sayılır.%60'ı yerli olacak deniyor araba için ki bir ürünün dediğin gibi her parçasının yerli olması zaten beklenmez ama sen %50'inin altında tamamen yabancı sermaye ile bir ürün ortaya koyarsan buna yerli demek saçma olur. Ki arabanın en önemli özelliği elektrikli olması. Motoru, bataryasını kendimiz üretemedikten sonra buna yerli demek trajikomik bir durum...
Ben de elinde belgeler var sandım, yüzdeli konuşunca.Herhangi bir dayanağa vararak vermedim. Kendi şahsi kanaatim açıkçası. ?