Anaaaaaa 40 yıl düṣünsem bu meluna destek olacağın aklıma gelmezdi 😱 @Angelica gör gör neler oluyor
Şoklar içerisindeyim
Anaaaaaa 40 yıl düṣünsem bu meluna destek olacağın aklıma gelmezdi 😱 @Angelica gör gör neler oluyor
ben temiz kalpliyimdir rüyalarım gerçek olur kısa sürede
------
aklı olan bana destek olur zaten hep akılsızlar karşı tarafa ve genelde mahvolurlar kahrolurlar
Aynen canım.Seni @serhatt paklar anca
20.sn deki gibi yap şekerin tansiyonun düzelsinŞoklar içerisindeyim
aman onun içinde fazla PAKmaya var , kabarır parçalanır gider fırına atıncaSeni @serhatt paklar anca
20.sn deki gibi yap şekerin tansiyonun düzelsin
------
aman onun içinde fazla PAKmaya var , kabarır parçalanır gider fırına atınca
Bunun destek ile ne alakası var sadece artık senin isteğini yaptığı için reaksiyon ile “beni etiket etmediğinde gördüğüm zaman gerekeni yapıyorum” mesajı vermiş olursunAnaaaaaa 40 yıl düṣünsem bu meluna destek olacağın aklıma gelmezdi 😱 @Angelica gör gör neler oluyor
sen sadece mantıklı bir şey yazmışsın zaten biz xemrexxx hazretlerine karşı çıkanlarda önce mantık firar eder, o yüzden yakamoz kulumuzun o mesajı normalBunun destek ile ne alakası var sadece artık senin isteğini yaptığı için reaksiyon ile “beni etiket etmediğinde gördüğüm zaman gerekeni yapıyorum” mesajı vermiş olursun
Queen bugün @Bully ve @MasacRE nin ilgi alanına girmiş
Bunun destek ile ne alakası var sadece artık senin isteğini yaptığı için reaksiyon ile “beni etiket etmediğinde gördüğüm zaman gerekeni yapıyorum” mesajı vermiş olursun
Aaa herkes ne kadar alıngan. Ne kadar yanlış anlamaya müsait.Ayol adam ben etiket ediyor, etmese alıntı edip etiket gibi kullanıyor. Günde 10 kere rahat yani ben bir kere gülmedim diye hemen fiṣledin @Angelica görüyorsun değil mi olayı
Aaa herkes ne kadar alıngan. Ne kadar yanlış anlamaya müsait.
Niye yapmadın demiyorum. Akıllanıp seni rahatsız etmemiş. Sende bunu mükafatlandır dedim.
Aman neyse ben gidip bi keyif sütlü kahve hazır edeyim. Yazdığıma pişman oldum
@xemrexxx e nannnnnik, kappaq.Bu kadın asla ilgi alanıma giremez benim